Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Βίντεο με όργια: καθηγήτρια και 7 μαθητές σε σχολείο « Φήμες

Βίντεο με γυναίκα και επτά παιδιά να κάνουν όργια σε σχολείο κυκλοφορεί σε τσοντο-site. Πρόκειται για καθηγήτρια και μαθητές σε σχολείο της Ελλάδας, σύμφωνα με όσα λέγονται, είναι όμως αλήθεια;

Η «είδηση» της Espresso λέει οτι το σεξ βίντεο προέρχεται από κινητό τηλέφωνο μαθητή και καταγράφει την «ερωτική παρτούζα» μιας «άτακτης καθηγήτριας» και 7 μαθητών σε νυχτερινό σχολείο επαρχιακής πόλης σε ώρες κενού. «Η καθηγήτρια αφήνεται στις σεξουαλικές της παρορμήσεις με τους μαθητές της και να απολαμβάνει εναλλάξ, σε διαφορετικές κάθε φορά ερωτικές στάσεις, την παρέα των επτά. Μια απλή σχολική διακόσμηση, με το μαυροπίνακα, τη βιβλιοθήκη και κάποια παραδοσιακά κάδρα (ξέρετε, Παπαφλέσσας, Καραϊσκάκης, Κολοκοτρώνης) και την καθηγήτρια ξαπλωμένη σε δύο ενωμένα θρανία να απολαμβάνει το μαθητικό ερωτικό γαϊτανάκι. Στο ερωτικό βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των επτά μαθητών και της καθηγήτριας που δεν διστάζει να ρίχνει κλεφτές ματιές στην κάμερα», γράφει η εφημερίδα.

Είναι όμως αληθές το ρεπορτάζ ή πρόκειται για άλλο ένα κατασκευασμένο θέμα που πουλάει; Το συγκεκριμένο ερασιτεχνικό σεξ βίντεο υπάρχει όντως σε site με τσόντες και πορνογραφικό υλικό, αλλά πολλές από της πληροφορίες της Espresso ελέγχονται ως αναληθείς.

Το σκηνικό θυμίζει πράγματι ελληνικό σχολείο, αλλά σε κανένα πλάνο δεν φαινονται κάδρα του Κολοκοτρώνη και του Καραΐσκάκη, όπως γράφει η εφημερίδα. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σχολείο κάποιας άλλης χώρας των Βαλκανίων. Επίσης, σε κανένα σημείο δεν ακούγεται καθαρά η ελληνική γλώσσα. Η ποιότητα ήχου είναι κακή και υπάρχουν πολλά μπιπ με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου βέβαιο οτι οι συμμετέχοντες μιλάνε ελληνικά. Φυσικά, τα γράμματα και οι υπότιτλοι είναι στα ελληνικά, αλλά αυτά είναι προΐόν μετέπειτα επεξεργασίας. Τέλος, σε κανένα σημείο δεν φαίνεται καθαρά των πρόσωπο των παιδιών ή της καθηγήτριας. Οι σχετικές πληροφορίες της Espresso εντάσσονται στα πλαίσια του «φουσκώματος της είδησης».

Συμπέρασμα; Μην πίστευετε αυτά που μερικοί σας πασάρουν ως είδηση για ερωτικά σκάνδαλα, όργια σε δημόσιους χώρους κτλ. Μερικά είναι αλήθεια, όπως τα ομαδικά όργια στο νοσοκομείο Ελπίς, αλλά πολλοί παρουσιάζουν κατασκευασμένες ειδήσεις γιατί πουλάνε. Δεν είναι τυχαίο οτι το συγκεκριμένο βίντεο με την «καθηγήτρια» ανέβηκε στο internet τις μέρες που έσκασε το σκάνδαλο με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πότε τέτοιες ιστορίες είναι αληθινές και πότε… μούφα. Δείτε αποσπάσματα από τα βίντεο με ομαδικά όργια στο νοσοκομείο Ελπίς και διαβάστε τα όργια με αλλοδαπές στη Λάρισα και πότε θα ξανανοίξει το gamato.info.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger