Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Αναιρέσεις 2011: φεστιβάλ αναζήτησης και μάχης σε 12 πόλεις

anaireseis_2011_afisa.gifΑθήνα: 3-4-5 Ιούνη
Θεσσαλονίκη: 3-4-5 Ιούνη
Πάτρα: 27-28 Μάη
Ηράκλειο: 27-28-29 Μάη
Βόλος: 27-28-29 Μάη
Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα-Ξάνθη: 27-28-29 Μάη αντίστοιχα
Χανιά –Γιάννενα: 10-11 Ιούνη
.
Ανοίγουν τις πύλες τους οι Αναιρέσεις 2011, με τις πρώτες εκδηλώσεις να ξεκινούν την Παρασκευή 28 Μάη στην Πάτρα, το Ηράκλειο Κρήτης και το Βόλο. Μια εβδομάδα αργότερα τη σκυτάλη παίρνουν τα φεστιβάλ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Με διεθνείς συμμετοχές από τις αραβικές εξεγέρσεις και το Ουισκόνσιν, με συζητήσεις για την ανατροπή και τον κομμουνισμό, με τη μουσική και την τέχνη της αντίστασης στο προσκήνιο και με εκδηλώσεις σε 12 πόλεις, φέτος το φεστιβάλ των Αναιρέσεων πραγματοποιεί ένα ακόμα βήμα εμπρός.
Ο πρώτος στόχος είναι να συναντηθεί το φεστιβάλ της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και του ΝΑΡ με τις πολύμορφες τάσεις αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, τις πρωτόλειες αναζητήσεις μιας διαφορετικής προοπτικής από το καπιταλιστικό ολοκαύτωμα, αλλά και με τις νέες εργατικές πρωτοπορίες, όπως και με τον κόσμο της Αριστεράς, το δυναμικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ριζοσπαστικής αριστερής διανόησης. Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πολιτικό στίγμα το ζήτημα της ανατροπής της επίθεσης και του αντικαπιταλιστικού προγράμματος απέναντι στην κρίση συνδεόμενο με την προοπτική της επαναστατικής τομής και του σύγχρονου κομμουνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger