Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΜΕ TIΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ BLOG “KORINTHIX”

Κύριε Υπουργέ,
Πιθανότατα να σας προβληματίσουμε με την δημόσια αυτή τοποθέτησή μας και τις καθαρές θέσεις μας αλλά πιστεύουμε ότι στην δικαστική και αστυνομική συνδρομή που.....
ζητήσατε εναντίον του Κορινθιακού blog “korinthix” έχετε ξεκάθαρα άδικο.
Εμείς ως το πρώτο οργανωμένο και επώνυμο ηλεκτρονικό μέσον ενημέρωσης στο τόπο μας , που υπηρετούμε με δεδηλωμένη πίστη την ελεύθερη και αδέσμευτη ενημέρωση και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών ,πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του “korinthix” και να υπερασπιστούμε το δικαίωμα του να εκφράζεται ελεύθερα όπως αυτός επέλεξε χωρίς ονοματεπώνυμο και λοιπά στοιχεία από την στιγμή που δεν διαπράττει το αδίκημα της εξύβρισης ή της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Πολλά έχουν ακουστεί στους δημοσιογραφικούς και πολιτικούς κύκλους της Κορινθίας για τον πιθανό ή τους πιθανούς διαχειριστές του εν λόγω blog ακόμα και για πιθανές σχέσεις του με άλλο γνωστό επώνυμο δημοσιογραφικό blog . Είναι λοιπόν πολλοί αυτοί που από περιέργεια τουλάχιστον -ανάμεσά του και εμείς- θα θέλαμε να μάθουμε ποιος είναι ο “korinthix”.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν συμφωνούμε με τον τρόπο αυτό που επιλέξατε κ.Υπουργέ.
Ο “korinthix” έχει το δικαίωμα στην ανωνυμία από την στιγμή που δεν διέπραξε ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ !
Στην πρώτη ανάρτησή του έγραφε τα εξής:
“Συγκρατήστε δύο νούμερα :2,2 εκατομμύρια δολάρια -5,3 εκατομμύρια δολάρια
Και κάτι άλλο …Πάνε σε κάτι τέτοια Παναή πριν από τον Υπουργό ;”
Και στην δεύτερη ανάρτησή του τα εξής:
“Πως ήταν στη … Defence Παναή ; Σερβίρισαν καφεδάκι ;”
Πέρα από τον ξεχωριστό πολιτικά πικάντικο τρόπο με τον οποίο γράφει ο “korinthix” πέρα από την εκπεφρασμένη Νεοδημοκρατική ιδεολογία του και άσχετα με το γεγονός αν συμφωνεί κανείς πολιτικά μαζί του , δεν βλέπουμε που υπάρχει “η φασίζουσα και εκβιαστική πρακτική”, ή “οι γκρίζες και φασίζουσες πρακτικές” ή “αναρτημένες αθλιότητες και συκοφαντίες τους, εις βάρος μου.” όπως επικαλείται ο συμπατριώτης μας Υπουργός.
Αν το γράφαμε εμείς μπορεί να μην γράφαμε για “καφεδάκι “αλλά σίγουρα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα αφήναμε μια πολιτική αιχμή για την συνάντηση με τον MISTER OΛΥΜΠΙΑΚΟ ή “εθνικό μας προμηθευτή”! Σκεφτείτε μόνο τι ντόρος γίνεται κ.Υπουργέ το τελευταίο διάστημα ακόμα και από πολλούς ΠΑΣΟΚΟΥΣ συναδέλφους σας για το φιλέτο που θα πάρουν κάποιοι(!!) από τα φρουτάκια!
Μη μας πείτε τώρα κ.Υπουργέ ότι σας πονήρεψε ο “korinthix” και δεν έχετε ακούσει μέχρι σήμερα τι λέει και τι σχολιάζει όλη η Ελλάδα στο άκουσμα του συγκεκριμένου κυρίου και της γνωστής εταιρίας του! ( σχέσεις με ΟΠΑΠ -ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,ΚΙΝΟ κ,λ,π)
Η μήπως μας πείτε ότι δεν έχετε ιδέα για τις αναθέσεις προμηθειών και έργων δισ ευρώ!
Πολύ πριν τον “korinthix” είχαν γράψει τα πολύ γνωστότερα πανελλαδικά blog “tsiliadoros” και “troktiko” για το ίδιο θέμα τα εξής:
Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011
Συνάντηση Μπεγλίτη- Κόκκαλη
Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;;;
Στις εγκαταστάσεις της Intracom βρέθηκε σήμερα ο Πάνος Μπεγλίτης.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε την συγκεκριμένη κίνηση, στο πλαίσιο επισκέψεων που κάνει στις αμυντικές βιομηχανίες.
Ο κ. Μπεγλίτης συναντήθηκε με τον …
Πρόεδρο της INTRACOM κ. Σ. Κόκκαλη, όπου και τον ενημέρωσε αναλυτικά…για τα της εταιρείας
Και επίσης το γνωστό site KOYRDISTO PORTOKALI :
Πριν ο Κόκκαλης δει τον Βενιζέλο, ο Πάνος Μπεγλίτης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE.
Φοβεροί αυτοί οι Πασόκοι, με την μανία τους για πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής.
Τους εκλιπαρούμε να κάνουν λίγο κράτει με τη κάθαρση γιατί η χώρα δεν αντέχει τόση Διαύγεια, τόση Διαφάνεια.
Θυμίζουμε λοιπόν πως της πρόσφατης επίσκεψης του Σωκράτη Κόκκαλη στο υπ. Εθνικής Άμυνας, προηγήθηκε η επίσκεψη του Αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, στην έδρα της INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS, η οποία πραγματοποιήθηκε τη 1η Μαρτίου αλλά πέρασε στα ψιλά των ειδήσεων:
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Π. Μπεγλίτης, στο πλαίσιο επισκέψεων στις αμυντικές βιομηχανίες, πραγματοποίησε,, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS. Ο κ. Μπεγλίτης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της INTRACOM κ. Σ. Κόκκαλη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γ. Τρουλλινό, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις παραγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας, και περιηγήθηκε στις μονάδες παραγωγής, όπου συνομίλησε με στελέχη και εργαζόμενους.
Η εταιρία Northrop Grumman (NYSE: NOC)υπέγραψε συμφωνία με την INTRACOM Defense Electronics για την παραγωγή ηλεκτρονικών συγκροτημάτων του ραντάρ AN/APG-68(V)9 των αεροσκαφών F-16 για την κάλυψη αναγκών της παγκόσμιας αγοράς.
Η νέα ανάθεση στην INTRACOM Defense Electronics, αφορά σε έργο ύψους 2,2 εκατ. δολ. ΗΠΑ και θα υλοποιηθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2012. Στην ίδια συμφωνία προβλέπεται η επέκταση της συνεργασίας μέχρι το τέλος του 2012 με περαιτέρω αύξηση του έργου σε 5,3 εκατ. δολ. ΗΠΑ, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική εταιρία βασιζόμενη στην υψηλής τεχνογνωσίας υποδομή της και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της έχει καθιερωθεί ως ανταγωνιστικός και αξιόπιστος εταίρος βιομηχανιών-ηγετών στο χώρο της άμυνας.
KOYRDISTO PORTOKALI
————————————————————

Για τους ίδιους λόγους που επικαλείσθε σήμερα κ. Υπουργέ θα μπορούσατε να είχατε προσφύγει σε Δικαιοσύνη και ΕΛ.ΑΣ τότε!
Και μη μου πείτε ότι το” τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι” και “Φοβεροί αυτοί οι Πασόκοι, με την μανία τους για πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής. Τους εκλιπαρούμε να κάνουν λίγο κράτει με τη κάθαρση γιατί η χώρα δεν αντέχει τόση Διαύγεια, τόση Διαφάνεια.” ,
είναι πολύ πιο αθώα από το “καφεδάκι”;!
Γιατί δεν το πράξατε τότε και μάλιστα εναντίον του Γολιάθ και το πράττεται σήμερα εναντίον του Δαυίδ;!!
Κύριε Υπουργέ αυτά που σκέπτεται και συζητάει όλη Ελλάδα για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων από τις οποίες έκαναν περιουσίες κάποιοι ,τα καταγγείλατε πρώτος εσείς και με τον πιο επίσημο τρόπο μέσα από συνέντευξή σας.
Υπενθυμίζουμε τις συγκεκριμένες φράσεις σας:«γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς είχε στηθεί ένα ολόκληρο πανηγύρι, χωρίς να υπάρχει η στοιχειώδης ανταποδοτικότητα»,
«γύρω από τους αμυντικούς εξοπλισμούς φτιάχτηκαν περιουσίες, ενδεχομένως και πολιτικές καριέρες και αυτά πρέπει να τα πούμε».
Αγαπητέ κ.Υπουργέ Προσωπικά εμείς δεν αμφισβητούμε το ήθος,την αξιοπρέπεια και την εντιμότητά σας.
Και πιστεύουμε ότι δεν έχετε δώσει το δικαίωμα για κάτι τέτοιο.
Πιστεύουμε επίσης ότι η απόφασή σας αυτή να προσφύγεται εναντίον του Κορινθιακού blog ή έχει ληφθεί εν θερμώ ή αποτελεί συμβουλή κακών συμβούλων!
Σας γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε την ίδια πολιτική ιδεολογία και τα ίδια πολιτικά κίνητρα με τον “korinthix” για να ασκούμε πυκνά-συχνά πικάντικη κριτική στο πρόσωπό σας και στον πολιτικό σας χώρο. Και όπως προείπαμε δεν συμφωνούμε πάντα κατ’ανάγκη με αυτά που γράφει το συγκεκριμένο Κορινθιακό blog.
Αμφισβητούμε όμως -και σας το λέμε ευθέως- την πρόθεσή σας να “πνίξεται” μια ελεύθερη μορφή έκφρασης από τον διαδικτυακό χώρο .
Και σε αυτή την ενέργειά θα είμαστε σταθερά απέναντι σας και δίπλα στον “korinthix”
Ξεκάθαρη , συνειδητή και έντιμη στάση μας απέναντί σας.
Υ.Γ Και για την ιστορία αγαπητέ συμπατριώτη Πάνο Μπεγλίτη μη φοβάσαι αυτά τα ΜΜΕ που με καθαρή πρόθεση σου ασκούν κριτική πάντα μέσα στα πλαίσια της δεοντολογίας και του απαραίτητου ελέγχου της εξουσίας. Δεν κινδυνεύεις από , τη “sfedona.gr”, τον “korinthix” και το “parakato.gr”!
Από τους κάθε λογής “γλύφτες” της εξουσίας κινδυνεύεις! Ειδικότερα στο χώρο των ΜΜΕ να φοβάσαι αυτά που συναγωνίζονται το ένα το άλλο ποιος θα πει και θα γράψει πιο πολλές φορές την λέξη “Υπουργέ μου” και μόλις συναντιόσαστε κάθε φορά “τρελαινόσαστε” στους ασπασμούς λες και έχετε να βρεθείτε από την πρώτη επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη!
Τα ίδια έκαναν και στον Αναστάση Παπαληγούρα και πιο παλιά στον Ποτάκη , τον Δήμα ,τον Ριζόγιαννη, τον Κοτσώνη,τον αείμνηστο Ματζίκο, την Αβούρη , τον Μανωλάκη, τον Ταγαρά κ.α πολλούς ………….Υπουργέ μου !
Διότι ως γνωστόν “μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου …ουδέν λάθος αναγνωρίζεται”!
Λάκης Γιαννιδάκης
Σ.Σ Παρακαλούμε τους φίλους blogers σε όλη την Ελλάδα που συμφωνούν με τις απόψεις μας αυτές , να αναμεταδώσουν το άρθρο , στέλνοντας με τον τρόπο αυτό ένα μήνυμα συμπαράστασης στον “korinthix”, αλλά και ένα μήνυμα αδιαπραγμάτευτης πίστης και προσήλωσης στην ελεύθερη-αδέσμευτη έκφραση και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών μέσα από το διαδίκτιο.
Όχι στους εκφοβισμούς και την ψυχολογική βία από την κάθε μορφής εξουσία!

http://www.parakato.gr/
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/04/ti-blog-korinthix.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger