Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Σκόπελος, ένα μικρό θαύμα της φύσης Μεγάλο αφιέρωμα της μεγάλης ρουμανικής εφημερίδας ovidiublag

Όταν, πριν από λίγες ημέρες, είχα υποσχεθεί μια θέση σχετικά με το πού θα περάσετε τις διακοπές στην Ελλάδα, δεν πιστεύω ότι για μια στιγμή τη Σκόπελο σε έναν απλό λόγο: Δεν το γνωρίζω ως τουριστικό προορισμό! Το μόνο πράγμα που έχω μάθει πριν από λίγες ημέρες, όταν, κατά την Έκθεση Τουρισμού της Ρουμανίας, είχα τη χαρά να παραστούν σε μια συνέντευξη Τύπου κλήθηκε από τον κ. Traian Badulescu και Nistor Florin , εξ ονόματος της Advisor Media Ταξίδια και Διακοπές Max .

Γιώργος Μιχελής, Νίκος Diakolios, Περδικάρη GP

Badulescu Τραϊάν Nistor Florin
Από τους Έλληνες έλαβαν μέρος σε αυτό το συνέδριο ο κ. Νίκος Diakolios Βουκουρεστίου γραφείο του διευθυντή του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Μιχελής , ο δήμαρχος του νησιού της Σκοπέλου και του κ. Γ. Π. Περδικάρης Διευθυντής THALPOS Holidays .
Με έκταση 96 τετραγωνικά χιλιόμετρα και μόνιμο πληθυσμό μόνο 5.000 άτομα, τη Σκόπελο φιλοξενεί κάθε μήνα το καλοκαίρι, τουλάχιστον 70.000 τουρίστες. Μέχρι στιγμής στην κορυφή εθνικότητά του, που επισκέφθηκε το νησί κυριαρχείται από ιταλικές, βρετανικές, γερμανικές. Ρουμανική τουρίστες ήταν μόνο 1.000, αλλά υπάρχει η ελπίδα ότι τα επόμενα δύο χρόνια ο αριθμός τους να υπερβαίνει τα 10.000.
« Ο κύριος λόγος για τους Ρουμάνους να πάνε στη Σκόπελο , Σκόπελος Δήμαρχος λέει ο κ. Γιώργος Μιχελής, είναι ότι μου αρέσει ρουμανική νησιώτες. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ εσάς και του λαού της Σκοπέλου. Πολλές από τις τρέχουσες κάτοικοι του νησιού έχουν τους προγόνους που προέρχονται από την περιοχή Braila. Ακόμα έχω ζήσει στη Ρουμανία (μεταξύ 2004-2006), όταν ήμουν επικεφαλής Bankpost εκτελεστικής εξουσίας, έχοντας έτσι την ευκαιρία να χαλαρό επίσκεψη στη χώρα σας. Είδαμε χωριά, μοναστήρια, τουριστικά θέρετρα, πήγαμε με πλοίο από Tulcea στο Galati.Λατρεύω τη Ρουμανία. Αίσθημα τόσο καλός εδώ θέλω να επιστρέψω αυτό το διασκεδαστικό και να κάνει γνωστό νησί σας Σκοπέλου, έναν επίγειο παράδεισο, το νησί πράσινο και μπλε, όπως είπε ο κ. Νίκος Diakolios είπε. Όμορφα δάση με δέντρα και φθάνει μέχρι τη θάλασσα, τις παραλίες, ταβέρνες των ανθρώπων τα σπίτια και τα ξενοδοχεία και ξενώνες που προσφέρουν διαμονή σε όλους τους τουρίστες, ανεξάρτητα από τις δυνατότητες τους οικονομικά, τα περιουσιακά στοιχεία που θα πρέπει να σας πείσουν να επισκεφθείτε το νησί μας . "
Επέλεξα να παραθέσω το δήμαρχο για τον απλό λόγο ότι κάθε φορά που θα πάτε στην Ελλάδα, οι Έλληνες αισθάνονται την αγάπη και να τα δει το πρόσωπό φωτίζεται όταν ακούν ότι είμαι Ρουμανίας.
Το νησί είναι προσβάσιμο ρουμανική τουρίστες. Απόσταση με το αυτοκίνητο από Giurgiu στο Βόλο από όπου μπορείτε να επιβιβαστούν σε πλοίο που θα σας φέρει στη Σκόπελο είναι 833 χιλιόμετρα (σύμφωνα με την Michelin, χάρτες) και μπορεί να περπατήσει σε μια μέρα.
Πιο βολικό είναι να ζητήσουμε από τις υπηρεσίες ενός γραφείου ταξιδίων. Στη Ρουμανία, το νησί της Σκοπέλου, προωθείται σε συνεργασία με τον Max THALPOS Διακοπές Διακοπές στην Ελλάδα.
Και όπως εσείς αποφασίσετε να πάτε εκεί ή για να εξοικειωθείτε με την εικόνα του νησιού της Σκοπέλου, σας καλώ να δείτε την ταινία έτσι πήρα το κιτ Τύπο εδώ , αλλά και μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα θέση στην ιστοσελίδα της Σκοπέλου . com εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger