Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η Ροδούλα για το εξεταστικό Κέντρο στη Σκόπελο





Στην κατάθεση αναφοράς στη Βουλή προέβη η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Μαγνησίας κ. Ροδούλα Ζήση, προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κα Άννα Διαμαντοπούλου αναφορικά με τη λειτουργία εξεταστικού κέντρου των πανελληνίων εξετάσεων στη Γλώσσα Σκοπέλου.


Με την αναφορά της η κα Ζήση διαβίβασε στην αρμόδια Υπουργό και σχετικό υπόμνημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Γλώσσας Σκοπέλου.

Στο συγκεκριμένο υπόμνημα εκφράζεται η έκπληξη των κατοίκων για την αιφνίδια απόφαση να μην λειτουργήσει ως εξεταστικό κέντρο, για τις επικείμενες πανελλήνιες εξετάσεις, το Λύκειο στη Γλώσσα Σκοπέλου, παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις που είχαν δοθεί από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.


Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη απόφαση θα δημιουργήσει εύλογες αντιξοότητες για τους εξεταζόμενους μαθητές, καθώς το εξεταστικό κέντρο Σκοπέλου απέχει 35 χιλιόμετρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Μπορεί να φαίνεται εύλογο το ερώτημα για εξεταστικό κέντρο στη Γλώσσα αλλά έχετε υπ'όψιν ότι ένα εξεταστικό κέντρο δεν είναι περίπτερο να το λειτουργεί ένας μόνος του.
Έχει συγκεκριμένο οργανόγραμμα που προβλέπεται από το νόμο, διευθυντή, υποδιευθυντή, γραμματεία μηχανήματα απευθείας σύνδεσης με την ΚΕΓΕ και άλλα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.
Πόσοι είναι οι υποψήφιοι στη Γλώσσα;
Μήπως είναι καλίτερα να μπει ένα πούλμαν μόνο γιαυτούς; Είπαμε να μην είμαστε μνημονιακοί αλλά μερικά πράγματα πρέπει να μπουν στη θέση τους

Powered By Blogger