Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ο υφυπουργός, κ. Νικητιάδης στον Τουρισμό. Ο υπουργός, κ. Γερουλάνος στον Κινηματογράφο


Σύνδεση της λειτουργίας του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με την πραγματική οικονομία στον τομέα του Τουρισμού στην χώρα μας, ζήτησε ο υφυπουργός κ. Νικητιάδης, από το Δ.Σ. του ΟΤΕΚ, με αφορμή την παρουσία του στην συνεδρίασή του.

Ο κ. υφυπουργός, ζήτησε επίσης, να προχωρήσει ο διαχειριστικός έλεγχος, η υποβολή προτάσεων για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των σχολών, προτάσεις για σωστή κατανομή των δαπανών, ζήτησε έγκαιρο προγραμματισμό σπουδών και την πρόταση του Δ.Σ. για τον Οργανισμό λειτουργίας μέχρι το τέλος Μαΐου.

Ο κ. Νικητιάδης, είναι βέβαιο ότι και το θέμα «Τουρισμός» γνωρίζει και διάθεση για δουλειά έχει και αποτελέσματα δημιουργεί με την συνεχή δραστηριότητά του.

Όμως, όπως σωστά είπε, η ελληνική οικονομία και ειδικά η ελπίδα της που λέγεται ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, χρειάζονται δράσεις και αποτελέσματα. Σίγουρα δεν χρειάζονται «λόγια πολιτευτικά».

Δεν χρειαζόταν ο ικανός κ. Νικητιάδης να μεταφέρει την «επιθυμία», «την βούληση», «τον στόχο στο εγγύς μέλλον» και «την προτεραιότητα» και άλλα τινά αναποτελεσματικά ΛΟΓΙΑ, για λογαριασμό του απόντος κ. Γερουλάνου και της κυβέρνησης.
Όποιος ήθελε να πει κάτι στο Δ.Σ. του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης να έβρισκε χρόνο να πάει να το πει.

Όπως π.χ. έκανε ο κ. Γερουλάνος, ο υπουργός και Τουρισμού στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, εκταμιεύοντας και 1,5 εκατ €, όταν παρευρέθη στην συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Προβλέπονται εξαγωγές ταινιών, αξίας πολλών δις του χρόνου.
http://www.elzoni.gr/html/ent/241/ent.8241.asp 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger