Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Με λίγα λόγια ξεβρακωθείτε και άλλο να έρθουμε !

Thomas Cook: Περιμένουν τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής


Μεγάλο το ποσοστό των Βρετανών (30%) που δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κρατήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές, επειδή βρίσκεται σε αναζήτηση πιο συμφέρουσας προσφοράς πακέτου, αποκαλύπτει πρόσφατη έρευνα της Thomas Cook.
Από το ποσοστό του 30%, το 10% αντιστοιχεί σε εκείνους που δεν έχουν κάνει ακόμα κράτηση αλλά πρόκειται οπωσδήποτε να ταξιδέψουν, και το 20% ανήκει σε όσους κρατούν στάση… αναμονής!  Προκειμένου να απευθυνθεί σε αυτό το ποσοστό των Βρετανών, η Thomas Cook διαθέτει από χθες προσφορές για κρατήσεις τελευταίας στιγμής.
Όπως είναι αναμενόμενο για τα δεδομένα της χρονικής συγκυρίας, η τιμή αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα στην «κίνηση» των κρατήσεων με το 33% εκείνων που απομένει να προχωρήσουν σε κράτηση να φαίνονται διατεθειμένοι να ξοδέψουν λιγότερα σε σχέση με πέρυσι και το 44% να αναζητά διακοπές… στα ίδια με πέρυσι.
Φέτος το καλοκαίρι οι διακοπές στην Τουρκία θα συνεχίσουν να εμφανίζουν μεγάλη ζήτηση καθώς υπόσχονται τη μεγαλύτερη γκάμα φιλοξενίας, φανταστικών θέρετρων και ασυναγώνιστων τιμών.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει η Thomas Cook, τα πακέτα των παραδοσιακών προορισμών για διακοπές σε Ισπανία και Ελλάδα αναμένεται να κερδίσουν φέτος τους Βρετανούς, ειδικά με την ανατίμηση της λίρας έναντι του ευρω
ΟΧΙ  ΡΕ ΑΛΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger