Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Παρέμβαση των Βετεράνων της Νίκης


Νέο ξεκίνημα με δικούς μας παίκτες




Παρέμβαση του Συλλόγου Βετεράνων της Νίκης έγινε με επιστολή που απέστειλαν στην εφημερίδα «Μαγνησία» κα με την οποία παρεμβαίνουν στα τεκταινόμενα του συλλόγου, σημειώνοντας την αποτυχία της αγαπημένης τους ομάδας τα τελευταία χρόνια, αλλά και την έλλειψη ντόπιων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα της.


Η επιστολή αναφέρει χαρακτηριστικά : «Έχουμε φτάσει τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου και η ομάδα μας πάλι δεν πραγματοποίησε τον στόχο της που είναι η άνοδος της στην Β’ Εθνική.

Τα τελευταία 4 χρόνια η ομάδα έχει αλλάξει πάνω από 130 ποδοσφαιριστές, εκτός Μαγνησίας κυρίως και ποτέ δεν έφθασε στον στόχο της.

Έχουμε έρθει και μεγάλα ονόματα παικτών και άγνωστοι ποδοσφαιριστές (που είναι και οι περισσότεροι) που υποτίθεται πως θα βοηθούσαν, αλλά τίποτε δεν έγινε.
Στο παρελθόν η Νίκη ανέβηκε κατηγορίες μόνο όταν στην ενδεκάδα της έπαιζαν ντόπιοι ποδοσφαιριστές και πολύ λίγοι εκτός νομού.

Οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές αγαπούν την ομάδα, πονάνε γι’ αυτήν και τα δίνουν όλα σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Φέτος η ομάδα μας είχε τις περισσότερες ήττες από όλες τις ομάδες του Βορείου Ομίλου εκτός έδρας. Αυτό σημαίνει πολλά.
Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα με παίκτες από το νομό Μαγνησίας και πολύ λίγους ξένους εκτός νομού. Αφού τώρα δεν έχουμε κάποιο στόχο απαιτούμε να χρησιμοποιηθούν οι νεαροί Βολιώτες ποδοσφαιριστές και οι υπόλοιποι Βολιώτες οι οποίοι δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου και πιστεύουμε ότι είναι ισάξιοι με τους άλλους και πολύ καλύτεροι.

Γι’ αυτό στο επόμενο παιχνίδι, εφ’ όσον γίνει, γιατί απ’ ότι διαβάζουμε τα χρέη είναι πολύ μεγάλα, να παίξουν όλοι οι Βολιώτες που κάποιοι νομίζουν ότι δεν αξίζουν.

Το συμπέρασμα είναι ότι τα τελευταία χρόνια απέτυχαν όλοι παταγωδώς στηριζόμενοι σε ευκαιριακό μάζεμα 20-25 παικτών κάθε χρόνο που στο τέλος κάθε περιόδου όχι μόνο έφευγαν αλλά έκαναν προσφυγή και τους πλήρωναν κιόλας.

Τέλος, καλούμε τον κόσμο της Νίκης να στηρίξει την άποψή μας και να βοηθήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας μας».

Γράφει: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger