Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

την εμφάνιση της σε εστιατόριο της Ερμούπολη πραγματοποίησε η υφυπουργός εργασίας Άννα Νταλάρα.

την εμφάνιση της σε εστιατόριο της Ερμούπολη πραγματοποίησε η υφυπουργός εργασίας Άννα Νταλάρα. μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία της από κάτοικους (μη υποταγμένους) εκφράστηκαν εις βάρος της διαμαρτυρίες για το μεταναστευτικό και για την όλη στάση των πολίτικων.τους δόθηκε να καταλάβουν ότι η όποια εμφάνιση πολίτικων σε δημόσιο χώρο θα αντιμετωπίζεται με το χλευασμό που τους αξίζει. μαζί της ήταν ο σύζυγός της του όποιου η συμπεριφορά ήταν ανάλογη με αυτή 5αχρονου η όποια έφτανε σε σημεία τραμπουκισμού και λαϊκού μάγκα.

2 σχόλια:

Μάρω Χρυσανθοπούλου είπε...

Το κειμενο αυτο ειναι εντελως αστειο, απαραδεκτο και, αυτό κι αν είναι, υποταγμενο. Η συμπεριφορα, δε, του "5αχρονου" με τον "τραμπουκισμο" ουτε καν συνδυαζεται. Και, ακομη κι αν ειναι ετσι, δικαιολογειται απολυτα. Αντε, γιατί παρατράβηξε το αστειο με όλους αυτούς που θεωρούν αυτή τη στάση "πολιτκή" θεση. Και δεν λεω περισσοτερα, γιατι ειναι και Μ.Πεμπτη σημερα...αμαρτία είναι.

Ανώνυμος είπε...

Από το πρωί που διάβασα την ανάρτηση ήθελα να γράψω κάτι αλλά δεν ήμουν σίγουρη εάν οι πληροφορίες που σας μετέφεραν είναι έγκυρες. Εν πάσει περιπτώσει όμως θα ήθελα να σχολιάσω κάποια πράγματα. Όλοι είμαστε οργισμένοι κι αγανακτισμένοι. Μήπως όμως τα βάζουν ορισμένοι με λάθος ανθρώπους; Και τι φασίζουσα νοοτροπία είναι αυτή να πηγαίνουν κάποιοι κάτοικοι (αυθορμήτως ή οργανωμένα άραγε) και να διαμαρτύρονται απέναντι σε δυο ανθρώπους που εκείνη την ώρα -όπως όλοι οι άνθρωποι- έχουν δικαίωμα στο ιδιωτικό; Και κάτι ακόμα: ''κατηγορείται'' ο Νταλάρας για ανωριμότητα (αυτό δεν εννοείτε με το 5χρονο παιδί;), τραμπουκισμό και λαϊκή μαγκιά. Αναρωτιέμαι ποιος άνδρας που έβριζαν την γυναίκα του θα καθόταν ατάραχος... Ποιος; Μόνο ένας αδιάφορος για εκείνη.Αλλά ξέχασα: οι πολιτικοί και οι συγγενείς τους στερούνται αισθημάτων. Έτσι αποφάσισαν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι. Τον χλευασμό δεν τον δείχνουν έτσι και δεν τον αξίζουν κι όλοι αφού η Νταλάρα είναι πολιτικός απο το 2009 και δεν ευθύνεται για τις λαμογιές κάποιων πολιτικών.
Ελίνα Κ.

Powered By Blogger