Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Πρωτοφανές! Με ταξί στο γήπεδο οι παίκτες της ΑΕΚ μετά απο απαίτηση των οπαδών - Δείτε αποκλειστικό βίντεο

Απίστευτες καταστάσεις στην "Ένωση" με τους οπαδούς να πληρώνουν ταξί για να μεταφερθούν οι παίκτες στο ΟΑΚΑ.
- Προσπάθησε να τους μεταπείσει ο Χιμένεθ
- “Πληρώστε και πάρτε δρόμο” το μήνυμα των οπαδών στο συλλαλητήριο
- Περιμένουν τους μετόχους έξω από τα επίσημα

“Πληρώστε και πάρτε δρόμο”!

Περίπου 100 οπαδοί των "κιτρινόμαυρων" μαζί με έξι ταξί πήγαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας και απαίτησαν να μεταβούν με ταξί στο γήπεδο οι παίκτες της ομάδας, ως αντίδραση στο ότι μετά το ματς με τον Ολυμπιακό δεν επέστρεψαν με το πούλμαν στα Σπάτα, αλλά πήραν ταξί για τα σπίτια τους.
Παρούσες στο όλο σκηνικό ήταν και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, η μία μπροστά ακριβώς από το ξενοδοχείο και η άλλη μπροστά από το πούλμαν της ΑΕΚ.
Σε μία προσπάθεια να τους μεταπείσει ο Χιμένεθ κατέβηκε να μιλήσει με τους οπαδούς, οι οποίοι τον ρώτησαν: "Πώς γυρίσατε από το Καραϊσκάκη;".
Ο Ισπανός τεχνικός απάντησε: "Γυρίσαμε με ταξί".
"Γιατί;", ρώτησαν οι οπαδοί, για να λάβουν την απάντηση: "Δεχθήκαμε πληροφορίες ότι υπάρχει κόσμος στο προπονητικό κέντρο και στο ξενοδοχείο. Μας είπαν από την Αστυνομία να μην πάμε γιατί υπάρχει φόβος επεισοδίων".
Ο εκπρόσωπος των οπαδών είπε: "Ποτέ στην ιστορία της ΑΕΚ δεν έχουμε σπάσει πούλμαν της ομάδας. Αυτά γίνονται σε άλλες ομάδες, όχι στη δική μας. Μπορείτε να ρωτήσετε τον Παντελή Καφέ που ήταν και στον Ολυμπιακό. Το τι θα γινόταν αν όλα αυτά είχαν γίνει στον Ολυμπιακό. Η απόφασή μας είναι να πάτε με ταξί στο γήπεδο και αυτό δεν αλλάζει. Είναι μια ηθική δικαίωση και να νιώσετε στο 1/10 την ντροπή που νιώσαμε εμείς μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη".
Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε: "Αυτό δεν είναι καλό να γίνει για την ομάδα. Δεν είναι καλό για την ιστορία της ΑΕΚ. Δεν είναι καλό για τους παίκτες. Έχω διαβάσει την ιστορία της ΑΕΚ και ξέρω τι σημαίνει ΑΕΚ, αλλά αυτό που θέλετε να γίνει σήμερα δεν θα κάνει καλό στην ομάδα και στην ιστορία της. Οι υπόλοιπες ομάδες θα γελάνε με αυτό που θα γίνει σήμερα.
Φανταστείτε τους παίκτες του Ατρομήτου που αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται για τον αγώνα. Θα τρίβουν τα χέρια τους. Επαναλαμβάνω πως δεν θα είναι καλό. Ζητώ συγγνώμη από όλους, από τον καθένα προσωπικά, μπορώ να ζητήσω χίλια συγγνώμη.
Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν φταίνε οι παίκτες. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι για να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στους τίτλους και να πάρουμε το Κύπελλο. Όταν τελειώσει η χρονιά θα μιλήσω και θα τα πω όλα, αλλά τώρα δεν θα πρέπει να γίνει αυτό, γιατί θα κάνει κακό στην ομάδα".
Οι οπαδοί επέμειναν, λέγοντας πως η απόφασή τους δεν αλλάζει και αυτό θα γίνει συμβολικά. Τα ταξί έχουν πάρει θέση και περιμένουν την αποστολή, που ακόμα ετοιμάζεται.
Τελικά και με αρκετή καθυστερήση η αποστολή της "Ένωσης" αναχώρησε με 6 ταξί, τα οποία πλήρωσαν οι οπαδοί, από τα Σπατά για το Ολυμπιακό Στάδιο.

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στις 17:50 στο ΟΑΚΑ συνοδεία οπαδών. Αρκετοί φίλοι της "Ένωσης" που ήταν νωρίτερα στο συλλαλητήριο βρίσκονται έξω από την θύρα των επισήμων και περιμένουν τους μετόχους.
http://www.youtube.com/watch?v=36Oc7SZ9EmU 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger