Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

«Πασχαλινές» πιστώσεις για την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Το καλύτερο πασχαλινό δώρο αποτελεί για την Περιφέρεια Θεσσαλίας η εξασφάλιση πιστώσεων από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, συνολικού ύψους 3.180.000 ευρώ, για την αποπληρωμή έργων του Προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης «ΠΙΝΔΟΣ».
Οι πληρωμές αφορούν δύο έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, δέκα στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και 18 στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.
«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας, ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε μια αιρετή Περιφερειακή Αρχή που διεκδικεί, τεκμηριωμένα και μαχητικά, για τον τόπο μας, την Θεσσαλία. Αυτό κάνουμε και ήδη έχουμε τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Με τις πληρωμές αυτές διοχετεύουμε “ζεστό χρήμα” στην αγορά σε μια περίοδο που υπάρχει μεγάλη ανάγκη ρευστότητας, ενώ ταυτόχρονα εξοφλούμε τις υποχρεώσεις μας στο πλαίσιο της πολιτικής μας να εξοφλήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις πάσης φύσεως υποχρεώσεις μας που είναι μεγάλες», ανακοίνωσε μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger