Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Μελισσανίδης: «Να πουν την αλήθεια»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να αφήνει μια μικρή πιθανότητα να ασχοληθεί με την ΑΕΚ, ωστόσο θέτοντας ως απαράβατο όρο να μιλήσει ο Σταύρος Αδαμίδης για τα χρέη της ομάδας και να αναλάβουν οι μέτοχοι κάποια χρέη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Κιτρινόμαυρης Ώρας» ο Δημήτρης Μελισσανίδης αφήνει μια μικρή χαραμάδα για την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα στενός συνεργάτης του έλληνα επιχειρηματία αναφέρει ότι ο «Τίγρης» έχει πάντα στο μυαλό του την ΑΕΚ.

Μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να είπε στον συνεργάτη του: «Ας βγει ο Αδαμίδης και οι μέτοχοι της ΑΕΚ να μας πουν πόσα είναι τα χρέη και βλέπουμε. Να μάθει ο κόσμος της ΑΕΚ την αλήθεια. Αυτό πρέπει να κάνουν. Μετά ας μαζευτούν οι μέτοχοι που ασχολούνται αυτοί που δεν ασχολούνται και να πάνε να βρουν έναν Μελισσανίδη να δώσουν την ΑΕΚ».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης λοιπόν περιμένει από τους μετόχους της Ένωσης ένα ξεκαθάρισμα στα οικονομικά μεγέθη της Ένωσης, αλλά και στο τι χρωστάει ο καθένας, ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.

Ωστόσο οι εκμυστηρεύσεις του έλληνα επιχειρηματία στον συνεργάτη του δεν τελείωσαν εκεί σύμφωνα με το δημοσίευμα. «Η ΑΕΚ θέλει λεφτά και γήπεδο», φέρεται να είπε ο «Τίγρης» και συνέχισε: «Με τα ψέμματα δεν διοικείται. Πρέπει να μπουν λεφτά για να ξαναγίνει η πραγματική ΑΕΚ. Πως θα διοικείς την ΑΕΚ χωρίς λεφτά; Έχω πει 100 φορές στον Αδαμίδη να βγει και να πει στον κόσμο όλη την αλήθεια για τα χρέη. Να βγουν να πουν την αλήθεια στον κόσμο της ΑΕΚ».
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger