Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Καλεί σε αντίσταση το ΠΑΜΕ Μαγνησίας

Εκδηλώσεις από σήμερα , ως αντίδραση στην εφαρμοζόμενη πολιτική…




Τη μάχη για την επιτυχία των απεργιακών κινητοποιήσεων, της Πρωτομαγιάς και της 11 του Μάη, δίνει το ΠΑΜΕ Μαγνησίας, τονίζοντας ότι «η αντεργατική πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την στήριξη της Ν.Δ. θα πάρει μια ακόμη απάντηση από τους εργαζόμενους που μαζικά, ενωτικά θα πάρουν μέρος και στις απεργίες και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ».


Η γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ τις τελευταίες μέρες σύμφωνα με τα στελέχη της, «οργώνει» τους χώρους δουλειάς καλώντας τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στις παρακάτω δραστηριότητες ενόψει της Πρωτομαγιάς.


Σήμερα Πέμπτη 28 Απρίλη στις 7 το απόγευμα πικετοφορία στην Ν Ιωνία με εκκίνηση από την πλατεία Ευαγγελιστρίας .
Αύριο Παρασκευή 29 Απρίλη στις 9 το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Βόλου κόντρα στην εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση της υγείας-πρόνοιας.
Αύριο επίσης Παρασκευή 29 Απρίλη στις 7 το απόγευμα πικετοφορία στο Βόλο με εκκίνηση από τη πλατεία Πανεπιστημίου και στις 8 το βράδυ συναυλία για το εργατικό τραγούδι στην Πλατεία Πανεπιστημίου και αφιέρωμα στο εργατικό βιβλίο.

Τη Κυριακή 1η Μάη - Απεργιακή Συγκέντρωση στις 9:30π.μ στη Πλ Πανεπιστημίου ( Προσυγκεντρώσεις - 9π.μ Εργαζόμενοι Δημαρχείο Βόλου- 9π.μ ΕΒΕ-Εκπαιδευτικοί - ΜΑΣ- ΟΓΕ Πλατεία Αγίου Νικολάου).
Γράφει: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger