Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΕΛΤΑ : Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για λουκέτο





Σε αναφορά που κατέθεσε η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Μαγνησίας, κα Ροδούλα Ζήση, για τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο Νότιο Πήλιο ο αρμόδιος Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων απάντησε τα εξής:


«Τα ΕΛΤΑ ως φορέας παροχής της Καθολικής Ταχυδρομικής Υπηρεσίας σχεδιάζουν ένα συνολικό πρόγραμμα εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης υπηρεσιών με στόχο τη βιωσιμότητα και την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας τους αλλά και τη διασφάλιση της ποιοτικής ταχυδρομικής εξυπηρέτησης σε όλους τους κατοίκους της χώρας.


Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται και η δυνατότητα συγχωνεύσεων περιφερειακών διευθύνσεων αλλά και κάποιων τοπικών καταστημάτων σε κάποιες περιοχές όπου η εξυπηρέτηση μπορεί να αντικατασταθεί ή και να βελτιωθεί από «πρακτορεία» ή άλλα γειτονικά καταστήματα.


Η διερεύνηση αυτή, που γίνεται από τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και επομένως δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση για συγκεκριμένα καταστήματα σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας.


Όσον αφορά στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Υπ. Υ.Με.Δι. καθώς είναι ανώνυμη τραπεζική εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο Αθηνών».
Γράφει: magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger