Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΑΡΚΕΤΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ!

4ΗΜΕΡΗ ΣΚΙΑΘΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ

22-25/04/11

ΣΚΙΑΘΟΣ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ

1η ΜΕΡΑ.Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Αναχώρηση από το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου (Εγνατίας) στις 07.00 π.μ. Μέσω Κατερίνης Τεμπών (σταση για καφε),φτάνουμε στο λιμάνι του Βόλου ,απ όπου θα πάρουμε το πλοίο για Σκόπελο. Άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξεν/χειο.Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιτάφιου. Δείπνο. Διαν/ση.

2η ΜΕΡΑ.Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ. ΣΚΟΠΕΛΟ-ΣΚΙΑΘΟ

Πρόγευμα .Σήμερα η μερα μας θα είναι αφιερωμένη στην προαιρετική μας εκδρομή στο γειτονικο Νησι την Σκιαθο. Επιστροφη στο ξενοδοχειο. Το βραδυ παρακολούθηση της Ανάστασης και Αναστάσιμο δειπνο με μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Προγευμα. Σήμερα θα γνωρίσουμε καλυτερα την πολη της Σκοπελου. Χρονος  ελευθερος για να περπατησουμε στη γραφικη πολη,αλλα και να πιουμε το καφεδακι μας.Στη συνεχεια θα επισκεφθουμε το Μοναστηρι του Αγιου Ρηγινου πολιουχου της Σκοπελου.Επιστροφη στο ξενοδοχειο για τον Πασχαλινο Οβελια. Το απογευμα θα πιουμε τον καφε μας σε μια από τις τοσες ομορφες παραλιες του νησιου. Επιστροφη στο ξενοδοχειο. Διανυκτερευση.

4η ΜΕΡΑ. ΔΕΥΤΕΡΑ. ΣΚΟΠΕΛΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Προγευμα και αναχωρηση για το λιμανι,επιβιβαση στο πλοιο και αφιξη στο Βολο.Με τις απαραιτητες στασεις για καφε και γευμα εξ ιδιων, φθανουμε νωρις το βραδυ στην πολη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger