Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Οι 21 λόγοι του συλλαλητηρίου

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι στο πόδι για το συλλαλητήριο. Ο κόσμος ετοιμάζεται να διαδηλώσει κόντρα στην διοίκηση ενώ ανακοίνωσαν τους 21 λόγους για το συλλαλητήριο αυτό.



«Απαιτούµε:

1) Μετά και τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του (ελλιπέστατου κατά τ' άλλα) διαχειριστικού ελέγχου κι αφού πρώτα επιστραφούν τα ''εξαφανισµένα'' λογιστικά βιβλία των χρήσεων 2005-2006, να αποδοθούν ευθύνες σε όλους όσοι καταχράστηκαν τα χρήµατα της ΑΕΚ και του Λαού της.

2) Να αρθούν οι υποθήκες, να δοθεί το µετοχολόγιο που κρύβουν επιµελώς.

3) Να φύγουν τώρα όλοι οι ψευτοσωτήρες και ο κάθε απίθανος υπάλληλος-διαχειριστής τους, αφού πρώτα υποχρεωθούν να πληρώσουν τα χρέη-θηλιά που οι ίδιοι δηµιούργησαν στην πλάτη της ΑΕΚ.
Στους δρόμους για την αγάπη τους!

Τονίζουµε πως σε αυτήν την υπόθεση η Αθλητική Ενωση Κωνσταντινουπόλεως δεν φταίει σε τίποτε και κανείς δεν έχει το δικαίωµα να της προσάψει οτιδήποτε. Ζητάµε, λοιπόν, να προσωποποιηθούν οι ευθύνες και να πληρώσουν οι πραγµατικοί υπαίτιοι. Επιτέλους σε αυτόν τον τόπο δεν µπορεί µια ζωή κάποια λαµόγια να ρηµάζουν και να καταστρέφουν και στο τέλος να περνάνε ''άβρεχτοι το ποτάµι''.

ΑΕΚτζή, µη σιωπάς άλλο. Συνειδητοποίησε ότι, εάν δεν λυθούν αυτά τα ζητήµατα, δεν πρόκειται να υπάρξει ενδιαφέρον από οποιονδήποτε σοβαρό και φερέγγυο επενδυτή. Μην ξεχνάς, για την ΑΕΚ πάντα υπάρχει επόµενη µέρα. Το µέλλον της ΑΕΚ είναι στα χέρια σου.

Αντίδρασε - δώσε το ''παρών'' την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 3 µ.µ. στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΠΑΤΗΣΙΑ CLUB, ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ, Σ.Φ. ΑΕΚ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, Σ.Φ. ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΕΡΙΣΣΟΣ CLUB (ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ), ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ CLUB, Σ.Φ. ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Σ.Φ. ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, Σ.Φ. ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ, ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.

ΥΓ.: Η συµµετοχή άλλων συνδέσµων και συλλογικοτήτων είναι ανοικτή και επιβεβληµένη. ΑΔΕΛΦΙΑ, ΒΑΛΤΕ ΠΛΑΤΗ» αναφέρει η κοινή ανακοίνωση που εξεδόθη από τους φίλους της Ενωσης.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger