Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο αλητοτουρίστας-λασπολόγος σας αξίζει... υπουργέ κ. Γερουλάνε...

Από το "Καλάμι"
  

Συναλλάσσονται με χυδαίο ανώμαλο-ψυχοπαθή, υβριστή της Ελλάδας, του πρωθυπουργού, της Ομογένειας
Πως την ''πάτησαν'' και διασύρθηκαν, Γερουλάνος και Νικητιάδης, στη Νέα Υόρκη
Ο αλητοτουρίστας-λασπολόγος σας αξίζει, επειδή ο ''τουρισμός'' σας, υπουργέ κ. Γερουλάνε και υφυπουργέ κ. Νικητιάδη, φαίνεται -αφού το δείχνετε μόνοι σας- ότι έχει σχέση και με...'Eλληνες αλητοτουρίστες στις ΗΠΑ.
Δέχτηκαν (από άγνοια ή επιπολαιότητα;) τις ''υπηρεσίες γιά προβολή-υποστήριξή τους'', του λασπολόγου-αλητοτουρίστα Αλέξανδρου Στεφανόπουλου (ζει -ημιπαράνομα- με βίζα που έχει παραβιάσει) στην Αστόρια Νέας Υόρκης. Ο ''τύπος'', που (νομίζει ότι) απαξιώνει τους πάντες, λασπολογώντας-συκοφαντώντας χυδαία κι, ενεργώντας ως τραμπούκος, εμφανίζεται ως...
 ''δημοσιογράφος-ανταποκριτής'', δεν έχει άδεια εργασίας, ζει εις βάρος Ομογενών κι έβριζε, τέλη 2009 και 2010, χυδαία την οικογένεια του πρωθυπουργού. Είναι και στην ''λίστα'' των 40 που ερευνά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, γιά την αναδημοσίευση (και ηλεκτρονική διανομή) πρόσφατα, του περίφημου email περί ''χρεοκοπίας της Ελλάδας στις 25 Μαρτίου 2011''.
Εντύπωση και πολύ αρνητικά σχόλια προκαλούν οι επαφές, ιδιαίτερες συνομιλίες, συνεργασίες και ανταλλαγή(;) emails του υπουργού (και της γραμματέας του, που τον συνόδευε), με τον αλητοτουρίστα (με παραβιασμένη βίζα στις ΗΠΑ, χωρίς νόμιμη εργασία και έσοδα). Ο -με περισσή, εντυπωσιακή θρασύτητα- Αλέξανδρος Στεφανόπουλος -γνωστός στο γκέττο μας (δεν γνωρίζουμε γιατί) και με τα προσωνύμια ''ασβός'' και ''Αλεξάνδρα''- ζει χωρίς νόμιμη εγασία στην Αστόρια, γιά 9-10 χρόνια ως ''δημοσιογράφος- ανταποκριτής'' ανύπαρκτου ουσιαστικά ΜΜΕ στην Αθήνα (παραβιάζοντας έτσι την αμερικάνικη νομοθεσία και την βίζα του), έχει λαθρόβιο ''πρακτορείο λάσπης'' και βγάζει τα προς το ζην, ψευδολογώντας, συκοφαντώντας, τρομοκρατώντας, αρπάζοντας κι εκβιάζοντας. Πράξεις που βαφτίζει ''δημοσιογραφία''. Σε βάρος του εκκρεμούν και αγωγές γιά συκοφαντική δυσφήμιση.
Οι ''ιδιαιτερότητες''(;) φάνηκαν στην συνέντευξη Τύπου του υπουργού, στο Γραφείο Τύπου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, απόγευμα 16 Μαρτίου '11 με την φράση του αλητοτουρίστα στον υπουργό ''έλαβες το email που σου έστειλα;'' και την ιδιαίτερη συνομιλία τους. Το email, όπως λέγεται, ήταν λασπο-υβρεολόγιο κατά ομογενειακών ΜΜΕ και Ομογενών.
(Δεν μάθαμε αν ο υπουργός Π. Γερουλάνος ειδικά, τον ''ευχαρίστησε'' γιά την αναπαραγωγή του email περί χρεοκοπίας της Ελλάδας ή γιά τις άθλιες επιθέσεις στην οικογένεια Παπανδρέου και στην κυβέρνηση).
Ο ''τύπος'', κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και το ψεύτικο έγγραφο περί Ανδρέα Παπανδρέου, του δήθεν ''United States Office of Military Cooperation'', ότι δήθεν ο Ανδρέας ζητούσε ο ίδιος από τον...εαυτόν του και του...έδωσαν 100 εκατομ. δολ. γιά να φιάξει το...ΠΑΣΟΚ!
O πασίγνωστος στην Αστόρια ως συκοφάντης-απατεώνας, ανάλαβε και την ''υποστήριξη'' της τουριστικής περιπλάνησης του υφυπουργού Νικητιάδη στις ΗΠΑ (Νέα Υόρκη και Φλόριδα), με λάσπες σε...''αντίπαλους''. O της λασπολογικής παραδημοσιογραφίας, είναι ειδικός στην τρομοκρατία-τραμπουκισμό, με διασπορά ψευδών ειδήσεων και πέταγμα λάσπης.
Κι ενώ δηλώνει μέλος-υποστηρικτής της ''Νέας Δημοκρατίας'', βρίζοντας χυδαία την κυβέρνηση Παπανδρέου, προσπαθεί ν' αρπάξει ότι μπορέσει (από τους αφελείς) ΠΑΣΟΚους παραμυθιάζοντας. Λέτε να ''του κάνει πλάτες'' (όπως διαδίδεται) το μέλος του Εθνικού Συμβούλιου του ΠΑΣΟΚ που ζει στη Νέα Υόρκη κι έχει άριστες συνεργασίες με τους... ακροδεξιούς-βασιλοχουντικούς στην ελληνική Ομοσπονδία;
- Στις ''υπηρεσίες'' του λασπολόγου-υβριστή, κατέφυγαν και δύο-τρεις ''λιμενάρχες'' από την Ελλάδα, που συμμετείχαν πρόσφατα στο ταξίδι-τουρισμό τους, με κρατικό χρήμα, σε 'Εκθεση στο Μαϊάμι (14-17 Μαρτίου '11).
Σημ.: Μήπως υπουργός και υφυπουργός, προτίθενται να πληρώσουν έμμεσα, με κανένα κονδύλι, τα αρκετά απλήρωτα ενοίκια -που τα ''κλαίνε'' Ομογενείς, άσχετα αν έκαναν εξώσεις- του αλητοτουρίστα στη Νέα Υόρκη και να καλύψουν και τις 34.000 δολ., που με δόλο ο ''τύπος'' άρπαξε έμμεσα από την Ομοσπονδία Νέας Υόρκης, γιά ένα ''συνέδριο''-μαϊμού, που δεν έγινε ποτέ; Χρήματα Ομογενών και των συλλόγων τους;
Ας του δώσουν κανένα κονδύλι γιά να του κάνουμε...αγωγή γιά τις χυδαίες συκοφαντίες, επειδή δεν έχει (κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά) ''ούτε να φάει''. Αν κάνουμε αγωγή, τι να του πάρουμε; Τα... σώβρακα;
Εμείς προτείνουμε να του δοθεί από τον υπουργό Γερουλάνο ή τον υφυπουργό Νικητιάδη κονδύλι και γιά την ''τουριστική προβολή της Ελλάδας'' στο γκέττο Αστόριας, όπου κινείται και δρα ο ''τύπος''.
Ο αλητοτουρίστας σας αξίζει, επειδή ο ''τουρισμός'' σας, υπουργέ κ. Γερουλάνε και υφυπουργέ κ. Νικητιάδη, φαίνεται -αφού το δείχνετε μόνοι σας- ότι έχει σχέση και με...αλητοτουρίστες στις ΗΠΑ.
(Γιατί το Γραφείο Τύπου Νέας Υόρκης και το γεν. Προξενείο μαζεύουν τον αλητοτουρίστα εκεί, χωρίς νάχει άδεια εργασίας στις ΗΠΑ, δεν γνωρίζουμε. Πιθανά επειδή λασπολογεί χυδαία -εκτός από την κυβέρνηση και την οικογένεια Παπανδρέου- Ομογενείς, ομογενειακά ΜΜΕ, ανταποκριτές κ.ά. Εκτός και αν τους πουλά το ''παραμύθι'' του, ότι είναι -και-...πράκτορας της ΕΥΠ, σε ''εθνική αποστολή'').
Αν οι υπουργοί δεν γνώριζαν, γιατί δεν ρώταγαν γεν. Προξενείο και Γραφείο Τύπου; Και γιατί αυτά, αντίστοιχα, δεν φρόντισαν να τους ενημερώσουν; Ανταποκριτής από Ελλάδα ουσιαστικά, ο ''τύπος'' δεν είναι. Μόνο ''πρακτορείο λάσπης'' διαθέτει στην Αστόρια γιά να βρίζει θρασύτατα και χυδαία, αλλά ο ίδιος δεν έχει άδεια εργασίας στις ΗΠΑ. 'Αρα το Γραφείο Τύπου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη ειδικά, παραβιάζει -με την γνώση του- την αμερικάνικη ομοσπονδιακή νομοθεσία και ''δεν λέει να βάλει μυαλό''. (Δηλαδή, πρέπει να γίνει καμιά καταγγελία στο State Department γιά ''να βάλει μυαλό''';)
Σημ.: Παραβλέπουμε και την ελεεινή χυδαιότητα του αλητοτουρίστα, γραπτά, ότι ο εκδότης του ''Κ'' είναι...''δολοφόνος'' και ''κατάδικος'', επειδή αυτά πιστοποιούν ότι ο άνθρωπος (Αλεξ. Στεφ.) είναι ανώμαλος και ψυχοπαθής. (To ''αρχιαπατεώνας'' το παραβλέπουμε, επειδή ο ελεεινός και τρισάθλιος κομπλεξικός αλήτης και αποδεδειγμένα απατεώνας, σίγουρα μιλάει γιά τον...εαυτόν του)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger