Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

«Τσάμπα μάγκες»

Η αντιπρόεδρος της Βουλής ρωτήθηκε χθες για την «κόπωση» της κυβέρνησης με τις μεταρρυθμίσεις να είναι «παγωμένες» και τομείς της διοίκησης να μη λειτουργούν.
Παραδέχτηκε πως με μοιρολατρική διάθεση οι υπουργοί περιμένουν τα νέα από τις Βρυξέλλες, απέδωσε ωστόσο το πρόβλημα στην κακή ψυχολογία και στο φόβο μήπως η οποιαδήποτε παρέμβαση αποφέρει αλλοίωση στον κεντρικό σχεδιασμό.
«Δουλεύουν όλοι ασταμάτητα και αυτό δημιουργεί ανθρώπινη κόπωση. Υπάρχει όμως η επιφύλαξη ότι εάν γίνει κάποιο βήμα αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα ντόμινο πραγμάτων και όλοι ξέρουμε ότι βρίσκεται υπό επιτήρηση και το τελευταίο ευρώ. Έχουμε περάσει σε μια άλλη εποχή και όλοι φοβούνται ότι η οποιαδήποτε παρέμβαση μπορεί να επιφέρει αλλοίωση στον κεντρικό κυβερνητικό σχεδιασμό. Νομίζω πως αυτό που περιγράφετε ως κόπωση είναι εποικοδομητικό άγχος, το οποίο έφερε η σωστή αλλαγή νοοτροπίας και αντίληψης στη διοίκηση», δήλωσε η κ. Ρ. Ζήση και άσκησε σκληρή κριτική και για συναδέλφους της που εμφανίζονται ως «αντάρτες» απέναντι στις δυσάρεστες κυβερνητικές αποφάσεις.
Τους αποκάλεσε «τσάμπα μάγκες» και δήλωσε πως συνειδητά δεν επιλέγει να γίνεται αρεστή στους ψηφοφόρους με το να εμφανίζεται κριτικά απέναντι στις επιλογές της κυβέρνησης γιατί η «θυμωνιά έχει πάρει φωτιά» και πάνω απ’ όλα πρέπει να μπει το συμφέρον της χώρας.
http://deliverme.gr/?p=5630

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger