Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Χιμένεθ: Θέλω να βλέπω απ' όλους φιλοδοξία στην ΑΕΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ότι όλοι στην ΑΕΚ δουλεύουν για να φτάσει η ομάδα στο ίδιο επίπεδο με τους μεγάλους αντιπάλους της. “Θέλουμε να ξαναγίνει η ΑΕΚ αυτό που διαβάζουμε στα βιβλία” είπε ο Ισπανός που δηλώνει πρόθυμος να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα αρκεί να υπάρχει απ όλους φιλοδοξία.
“Θέλω να βλέπω φιλοδοξία από τον πρώτο φροντιστή έως τον τελευταίο υπάλληλο των γραφείων. Η φιλοδοξία δεν φέρνει απαραίτητα και νίκες, αλλά σίγουρα σε κάνει καλύτερο” είπε ο Χιμένεθ που έπλεξε το εγκώμιο των παικτών. “Βλέπω παίκτες που αποδίδουν το 120% και με χαροποιεί αυτό. Με καλό ροτέισον και δίνοντας όλοι την και την ψυχή τους, πιστεύω θα πάμε καλά στον τελικό, αλλά και στα πλέι οφ”

Αναφερόμενος στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο δήλωσε ότι όλα τα ματς πρωταθλήματος αξίζουν τρεις βαθμούς. “Βεβαίως, σε ένα παιχνίδι όπως το αυριανό που είναι ντέρμπι, κόντρα σε ένα αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός, που είναι μία πολύ καλά δομημένη ομάδα, η ΑΕΚ σκέφτεται να κοιτάξει τα δικά της συμφέροντα. Όπως είναι λογικό, εμείς θα επιδιώξουμε να πάρουμε τη νίκη και δεν εύχομαι το κακό του αντίπαλου, αλλά το καλό το δικό μας”

Για τον καταρτισμό της ενδεκάδας δήλωσε ότι η ομάδα είναι ταλαιπωρημένη, μετά από τέσσερα σερί παιχνίδια που είχαν τον χαρακτήρα του τελικού. “Θα προσπαθήσω να διαχειριστώ το ρόστερ όσο καλύτερα γίνεται, παρότι κατανοώ πως σίγουρα υπάρχει κούραση. Θα χρησιμοποιήσω όσους είναι έτοιμοι.”

Ο Χιμένεθ ρωτήθηκε ξανά για το πολεμικό κλίμα και τα επεισόδια την Τετάρτη στο γήπεδο της Τούμπας. “Ούτε η Ελλάδα, ούτε η Θεσσαλονίκη, ούτε ο ΠΑΟΚ, που είχε παραδειγματική λειτουργία στην διοργάνωση του αγώνα, δεν αντιπροσωπεύονται από αυτή τη μικρή μερίδα οπαδών. Αντιλαμβάνομαι το πάθος για το ποδόσφαιρο. Και εγώ, από την πλευρά μου, ζω τα ματς πολύ έντονα, μπορεί καμιά φορά και να φωνάζω, δεν είμαι Έλληνας, δουλεύω, όμως στην Ελλάδα και με κάθε παρατήρηση που κάνω, προσπαθώ να βοηθήσω στην καταπολέμηση της βίας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger