Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Τέλος στο νταβαντζιλίκι της Α.Ε.Π.Ι ΔΙΑΒΑΣΤΕ !

FAIRMUSIC

ΠΡΟΣΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η ΝΙΚΗ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 51 ΗΜΕΡΕΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ JAMENDO Πατήστε εδώ  

Το ποτήρι ξεχείλισε και αποφασίσαμε να κάνουμε τη διαφορά 
          Μετά τη συνειδητοποίηση της απαράδεκτης κατάστασης στην ελληνική επιχειρηματική αγορά αναφορικά με τη διαδικασία χορήγησης αδειών από τους Δήμους προς τις επιχειρήσεις, αποφασίσαμε να παρέχουμε μια προσιτή λύση σε όλους τους ενδιαφερόμενους σε συνεργασία με την μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα μουσικής ελεύθερης από ΟΣΔ, την JAMENDO.
          Συγκεκριμένα, θα μπορεί ο Έλληνας επιχειρηματίας που διατηρεί κατάστημα στην Ελληνική Επικράτεια και επιθυμεί να παίζει μουσική στο κατάστημά του, να επιλέξει μέσα από τα δεκάδες χιλιάδες κομμάτια που θα του παρέχουμε (ξένης μουσικής για την ώρα) σε μορφή λίστας αναπαραγωγής (playlist). Η λίστα αυτή έχει κατηγοριοποιημένα τα μουσικά κομμάτια σε διάφορα μουσικά στυλ ώστε να καλύπτει πλήρως τις προσδοκίες του.
Jamendo Pro
          Επιπλέον, η αγορά συνδρομής, θα του παρέχει Άδειας Χρήσης για Εμπορικούς Σκοπούς η οποία εκδίδεται από τη JAMENDO. Άρα, με αυτή την ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ, ο κάθε επιχειρηματίας θα λειτουργεί νόμιμα παίζοντας στην επιχείρησή του μουσική από την λίστα αναπαραγωγής μας χωρίς να έχει καμιά υποχρέωση καταβολής αμοιβών σε οποιοδήποτε ΟΣΔ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.
Μουσική για επιχειρήσεις
          Οι Δήμοι κατ’εφαρμογή του νόμου οφείλουν να κάνουν δεκτή αυτήν την ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ και να προχωρήσουν σε έκδοση αδείας μουσικής στο κατάστημα λαμβάνοντας την  ως ορίζει ο Νόμος 2121/93 αρ.63.
          Επειδή σε περιόδους κρίσης ο Έλληνας επιχειρηματίας δεν αντέχει την καταβολή δυσβάτακτων ποσών για την πληρωμή δαπανών που δεν συνδέονται άμεσα με την προσέλκυση πελατών (μουσική υπόκρουση στο κατάστημά τους – background music), η τιμολογιακή πολιτική μας θα είναι εξαιρετικά χαμηλή και ως προβλέπει το πλάνο μας για την εξασφάλιση των εξόδων λειτουργίας. Και επειδή ο λόγος μας είναι κρυστάλλινα διάφανος και δεν μένει σε γενικολογίες, εξασφαλίσαμε την αμέριστη συμπαράσταση των φίλων του εξωτερικού ώστε να παρέχουμε στην ελληνική αγορά τιμές εφάμιλλες με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

1 σχόλιο:

FAIRMUSIC είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για τη δημοσίευση παιδιά. Ελπίζουμε να δουν όλα τα νησιά μας την ανάρτηση και να επωφεληθούν...
Νέες υπηρεσίες από εβδομάδα για επιχειρήσεις...
Συνεχίζουμε, επιμένουμε, μας δικαιώνετε...
Ομάδα Διαχείρισης

Powered By Blogger