Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ερχεται για το παιχνίδι ο Γιδόπουλος

Ερχεται για το παιχνίδι ο Γιδόπουλος
Αύριο Κυριακή αναμένεται να έρθει στο Βόλο ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου επιστρέφει σε αγώνα της ομάδας μετά τα όσα έγιναν στο Παντελής Μαγουλάς και στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό. Τότε μερίδα οπαδών είχε καταφερθεί εναντίον του έμπειρου παράγοντα και του επιτέθηκε φραστικά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το γήπεδο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση και να δηλώσει στη συνέχεια ότι αποχωρεί από τη Νίκη. Μάλιστα δεν είχε δώσει το παρών ούτε στο ματς με τον Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη, εμμένοντας στην αποχώρησή του. Τελικά όμως ήταν ο άνθρωπος που κατέβαλλε έστω και την τελευταία στιγμή τα 10.000 ευρώ για να καλυφθούν προσφυγές ώστε να συνεχίσει κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα και έδειξε με τις κινήσεις του ότι ακόμα ασχολείται και ενδιαφέρεται. Αύριο θα επιστρέψει στη Νέα Ιωνία και αναλόγως με το κλίμα που θα υπάρχει θα αποφασίσει για την παραμονή του.
Αναμένεται να μιλήσει και στους ποδοσφαιριστές για τις προθέσεις του, αλλά και για τα οφειλόμενα που υπάρχουν προς το πρόσωπό τους. Το σημαντικό βέβαια και αυτό που θα βοηθήσει την όλη κατάσταση είναι η Νίκη να καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς αύριο πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.
Εν τω μεταξύ μετά το ματς με τον Εθνικό Φιλιππιάδας που έχει οριστεί για την Τετάρτη, η ΠΑΕ πρέπει να καταβάλλει επιπλέον χρήματα για παλιές οφειλές προκειμένου να έχει το δικαίωμα η ομάδα να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Football League 2. Ήδη υπάρχει απόφαση του Τακτικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που αναφέρει πώς αν δεν καταβληθούν 6.100 ευρώ στον Σούλη Κατσικαδάμο έως τις 23 Μαρτίου, θα επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών και θα κατακυρώνονται οι αγώνες υπέρ των αντιπάλων της κυανόλευκης ομάδας. Πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον θα πρέπει να του καταβληθεί ένα ποσό και να υπάρξει διακανονισμός ώστε να οριστεί η επόμενη αναμέτρηση της Νίκης.
Οι εκκρεμότητες προς τους παίκτες της φετινής σεζόν σε συνδυασμό με τις παλιές οφειλές που πρέπει να καταβληθούν δυσκολεύουν πολύ το έργο του Γιδόπουλου, που φαίνεται πως αν πάρει εγγυήσεις για βοήθεια θα πει το «ναι» για να συνεχίσει. Αν δεν υπάρξει λύση, τότε το πιθανότερο είναι να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό όπως πριν από λίγες ημέρες, που η συμμετοχή της Νίκης ήταν αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή και λίγο πριν τον ορισμό του παιχνιδιού.
http://www.taxydromos.gr/sports/tabid/61/articleType/ArticleView/articleId/34986/---.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger