Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Γράμμα στον κύριο Παπακωνσταντίνου


Κανένας δεν πρέπει να ανταποκριθεί στην πρόταση του κυρίου Παπακωνσταντίνου και να καταστεί συνένοχος.
Να πουλήσουμε τι και γιατί; Για να καλύψουμε τα ελλείμματα που δημιούργησαν οι μίζες της ΜΑΝ των υποβρυχίων ή της SIEMENS;
Ας τολμήσει ένας μόνο ένας από τους τριακόσιους να ζητήσει πόθεν και έσχες για τα 300 δις που είναι καταθέσεις εδώ και τα 600 της Ελβετίας.
Αλλά πάνω από όλα αυτά τα “εσωτερικά πολιτικά μας” ποιος είναι ο κύριος Ντερουζ; Ποιος τον ψήφισε; Ποιος παραχώρησε κυριαρχικά δικαιώματα στον κύριο αυτό να μας υπαγορεύει προϋπολογισμούς και να καθορίζει τις ζωές των πολιτών; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να μας πει θα πουλήσουμε; μας κάνει την χάρη να μας αφήσει τα αρχαία μνημεία; Η δημόσια περιουσία και τα …ακίνητα είναι αποτέλεσμα αίματος και ιδρώτα γενιών. Αναγνωρίζω ότι ως λαός έχουμε μια και μόνη ευθύνη: στον ποιο στέλνουμε να μιλήσει με τα Ντερούζ αλλά μέχρι εδώ, η ιστορία της χώρας δεν είναι οι συνομιλητές των φούφουτων ούτε οι Ελληνες φορούν ..ρουζ κύριε Ντερούζ.
Εχουμε πολλάκις αποδείξει ότι ξέρουμε να ματώνουμε γιατί όπως έλεγε κάποτε ένας ξυπόλητος αγράμματος κατά Πάγκαλο οι πέτρες τούτες δεν είναι για πούλημα.
Είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιοι πέθαναν.
ΥΓ
αλλά τι να περιμένουμε σε τελική ανάλυση, από κάποιους που σκέφτονταν να τιτλοποιήσουν τα έσοδα της Ακρόπολης για swap και λογιστικές εγγραφές
ουστ παλιό προσκυνημένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger