Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ για ΟΑΚΑ


Η ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του ΟΑΚΑ, με την οποία η διοίκηση του αθλητικού συγκροτήματος κατηγορούσε την Ένωση για μη τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεών της από την τήρηση του Σταδίου.
Η ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για μικροπολιτικά παιχνίδια και ξεκαθάρισε ότι στόχος είναι η ανέγερση του δικού της γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα ακολουθήσει παιχνίδια μικροπολιτικής των εκκολαπτόμενων πολιτευτών που βρίσκονται στη διοίκηση του ΟΑΚΑ και φέρουν την αποκλειστική ευθύνη της συνεχούς κατάρρευσης του Σταδίου μόλις επτά χρόνια μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.
Αφού λοιπόν η διοίκηση του ΟΑΚΑ αποφάσισε να ασχοληθεί με τη λειτουργία του Σταδίου και τη συνεργασία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ, θα ήταν καλό να γνωρίζει τους κανόνες συνεργασίας δύο μερών και τις συνεννοήσεις που γίνονται με την Πολιτεία ως επίσημο προϊστάμενο όργανο του ΟΑΚΑ για σωρεία θεμάτων που μέχρι πρότινος δεν την απασχολούσαν, λόγω πολιτικών αγώνων και συνδικαλιστικών εργασιών των μελών της.
Από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ περιμέναμε απάντηση στο εξώδικο που έχουμε αποστείλει για τα διαφυγόντα κέρδη της ΠΑΕ ΑΕΚ από τη μη τέλεση του αγώνα με την Νταντί στη δηλωμένη έδρα της ομάδας μας και όχι ανακοινώσεις περί ήδη διακανονισμένων οφειλών.
Όταν το κράτος ζητάει επαναδιαπραγμάτευση των όρων δανεισμού από τους πιστωτές του και επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείων του και όταν το ΟΑΚΑ σε τήρηση των νέων οικονομικών μέτρων προβαίνει σε μείωση μισθών των υπαλλήλων του και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας είναι τουλάχιστον τραγέλαφος η διοίκησή του να παραμένει αμετακίνητη στις συμφωνίες που έχουν γίνει έναν χρόνο πριν και κάτω από διαφορετικές οικονομικές συνθήκες στη χώρα.
Για τους λόγους αυτούς συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την ανέγερση του δικού μας γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Εν κατακλείδι, δηλώνουμε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger