Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τώρα καταλαβαίνουμε τη συμφέροντα παίζονται

Ακύρωση της περαίωσης ζήτησαν οι φοροτεχνικοί

Σοβαρές ενστάσεις για τη νομιμότητα της διαδικασίας της περαίωσης εκφράζουν οι φοροτεχνικοί στην προσφυγή τους που συζητήθηκε σήμερα στο Β΄ Τμήμα του Συμβουλίου του Συμβουλίου της Επικρατείας. Οι φοροτεχνικοί ζήτησαν να ακυρωθεί η περαίωση, θεωρώντας ότι παραβιάζει τις διατάξεις του Συντάγματος για την ισότητα των πολιτών και την αναλογικότητα, ενώ αντίκειται και στην ευρωπαϊκή νομοθεσία που απαγορεύει, όπως τόνισαν, «τέτοιου είδους αμνηστία».

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων, που κατέθεσε την προσφυγή, η περαίωση είναι αντίθετη στην αρχή της ισότητας, γιατί εξαιρεί μια σειρά από περιπτώσεις, όπως τις εισηγμένες στο Χρηματιστήριο επιχειρήσεις, τους αγρότες τους ειδικού καθεστώτος του άρθρου 41 του Κώδικα ΦΠΑ, τις υποθέσεις φορολογίας πλοίων, ακίνητης περιουσίας, δωρεών, γονικών παροχών κ.λπ..
Ρε Ουστ παλιό λαμόγια  που και ο πιο μικρός αγρότης σας τα ακουμπαη.Τωρα Ζητάτε και αλλά Δεν χορταίνετε με τιποτα.πιος ρε παλιολαμογια μεγάλος έκανε περαίωση ?.Η μεγάλη δεν πληρώνουν και το γνωρίζετε αυτό .Μόνο η μικροεπαγγελματίες η εργάτες και η υπάλληλη του   δημόσιο πληρώνουν .Με τον φόβο των ελέγχον που τους απείλησαν έτρεξαν να κάνουν περαίωση .Δηλαδή εσείς ζητάτε τώρα να χάσουν τα χρήματα που έδωσαν ένα εκατομμύριο κόσμος? Ρε δεν πάτε στον αγύριστο .
http://skopelos-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger