Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Θαυμάστε ενημέρωση και δείτε ώρα ανάρτησης. Τώρα από πού έχετε ενημέρωση ?

Επανέρχεται στη γραμμή το «Εξπρές Σαντορίνη»
Επαναδρομολογείται κανονικά από σήμερα το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σαντορίνη» στην γραμμή των Βορείων Σποράδων και ως εκ τούτου θα αποπλεύσει στις 9 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου. Το πλοίο που παρέμεινε αγκυροβολημένο από προχθές στο λιμάνι του Βόλου μετά την μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε εν πλω, επισκευάστηκε από ομάδα μηχανικών, πραγματοποιώντας με επιτυχία δίωρο δοκιμαστικό ταξίδι χθες το απόγευμα.
Υπενθυμίζεται ότι η μηχανική βλάβη σημειώθηκε προχθές το πρωί στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο «Εξπρές Σαντορίνη», το οποίο έπλεε ανοιχτά του Τρικερίου, με κατεύθυνση προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων. Το πλοίο είχε αποπλεύσει κανονικά από το λιμάνι του Βόλου, μεταφέροντας 101 επιβάτες, 15 φορτηγά και 4 ιχ αυτοκίνητα και ανοιχτά του Τρικερίου παρουσιάστηκε θόρυβος στην δεξιά κύρια μηχανή, με αποτέλεσμα να κριθεί επιβεβλημένη η επιστροφή του στο λιμάνι του Βόλου, προκειμένου να εξεταστεί από μηχανικούς.
Οι επιβάτες ταξίδεψαν τελικά στον προορισμό τους με το φλάιν κατ, το οποίο απέπλευσε στις 2.30 το μεσημέρι από το λιμάνι του Βόλου, με προορισμό τα νησιά των Βορείων Σποράδων. Τα οχήματα που είχαν ως προορισμό τα νησιά των Βορείων Σποράδων, θα προωθηθούν αντίστοιχα σήμερα στον προορισμό τους, όπως άλλωστε και τα φορτηγά, προκειμένου να εφοδιαστούν τα νησιά με διάφορα είδη πρώτης ανάγκης.

Ρε γύρισε στον βόλο πάλη σήμερα επαγγελματίες δημοσιογράφοι  γιατί δεν διαβάζεται skopelosnews να ενημερωθείτε
http://skopelos-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger