Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Μόνο το Διαδίκτυο μπορεί να συντρίψει τα μηντιακά δεκανίκια του ΠΑΣΟΚ. Αλλά πως;

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Έλλειψη ψυχραιμίας, κιτρινισμός, υστερικές κραυγές, ημιμάθια, πατριώτες και προδότες, φτηνή προπαγάνδα κλπ, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του διαδυκτιακού διαλόγου και των αναρτήσεων σε ιστοσελίδες πολιτικού περιεχομένου.Με πρόσχημα την δήθεν αποδόμηση των ΜΜΕ των νταβατζήδων της κατευθυνόμενης ενημέρωσης, έχουν μετατρέψει κάποιοι διαχειριστές την διαδυκτιακή πληροφόρηση σε προπαγάνδα αισχίστου είδους προς όφελος κομμάτων αλλά και προσώπων προκειμένου να αποτελέσουν στο μέλλον την επόμενη νομενκλατούρα της εξουσίας.
Ηλεκτρονικά γαλάζια και πράσινα καφενεία έχουν μετατρέψει την πληροφόρηση σε κουτσομπολιό παρασύροντας ημιμαθείς κλικαδόρους, οδηγώντας στον εκμαυλισμό όλων των καλών στοιχείων του Έλληνα.
Εσχάτως γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να μας πείσουν ότι πριν το μνημόνιο ήταν όλα εντάξει και η χώρα δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα.
Απέναντι σε όσους εργάζονται πραγματικά, τίμια και σέβονται τους νόμους αντιμετωπίζοντας ψύχραιμα την δύσκολη συγκηρία, είναι οι επαγγελματίες της διαμαρτυρίας και της αερολογίας.
Αυτή η κυβέρνηση είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας της χώρας έξω από οπαδικές τοποθετήσεις.Λευκή επιταγή δεν δίνουμε σε κανένα αλλά η διαρκής προβολή από ορισμένους ιστότοπους μόνο των αρνητικών είναι νάρκη στα θεμέλια όχι της κυβέρνησης αλλά της χώρας.
Ας βάλουμε όλοι το χέρι μας στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας και της αποφυγής του κινδύνου της χρεοκωπίας.
Σωτήρες δεν υπάρχουν, μόνο η συλλογική προσπάθεια.

Powered By Blogger