Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Το ΚΚΕ έτοιμο «ανά πάσα στιγμή» για εκλογές, δηλώνει η Αλέκα Παπαρήγα

«Εμείς ανά πάσα στιγμή είμαστε έτοιμοι, αλλά οι πρόωρες εκλογές δείχνουν και το εξής: Ότι ο λαός έχει την ευκαιρία κυριολεκτικά να τους τιμωρήσει όλους» δήλωσε η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα ερωτηθείσα για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.

Η κ. Παπαρήγα τόνισε ακόμα ότι το ΚΚΕ είναι ριζικά αντίθετο και θα πολεμήσει την προσπάθεια αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας. «Ξέρετε τι θυμίζει αυτό; Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι», είπε.

Σε ό,τι αφορά στο ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ευρώπη, με κορύφωμα τη σύνοδο της ΕΕ, η γγ του ΚΚΕ σχολίασε ότι «η μόνη λύση που μπορεί να δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι να διαπραγματευτούν μεταξύ τους μια νέα επίθεση εναντίον των εργαζομένων και την κατανομή της πίτας των κερδών και της ζημιάς».

Οι δηλώσεις της κ. Παπαρήγα έγιναν στον περιθώριο εκδήλωσης του ΚΚΕ για τις γυναίκες στο Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας. 

«Είναι υποχρέωση μας να τιμάμε τους αγώνες του λαού και ένας από αυτούς τους αγώνες ήταν και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας. Τον λένε εμφύλιο, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένας αγώνας όπου από τη μια μεριά ήταν οι ριζοσπαστικές δυνάμεις που εξέφραζε το ΚΚΕ και από την άλλη ήταν η αστική τάξη, τα αστικά πολιτικά κόμματα με τους συμμάχους τους, τους ξένους, αυτοί που στη διάρκεια της Κατοχής ήταν οι μεγάλοι απόντες ή προδότες» είπε μεταξύ άλλων, η γγ του ΚΚΕ.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1231080035 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger