Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σφάχτηκαν δυο παρουσιάστριες μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού!

Μαλλί με μαλλί πιάστηκαν δύο παρουσιάστριες μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού έξω από το γραφείο του διευθυντή τους...

μετά από σύσκεψη που είχαν μαζί του για πρόβλημα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις δυο τους.

Οι δύο παρουσιάστριες παραπονέθηκαν στον διευθυντή τους η κάθε μια με τη σειρά της για τη συμπεριφορά της άλλης .Δεν μπόρεσαν να βρουν μια λύση μέσα στο γραφείο ούτε να δώσουν τα χέρια και όταν αποχώρησαν έστησαν ένα τρικούβερτο καυγά αφήνοντας τους γύρω τους με ανοικτό το στόμα.

Τον τελευταίο καιρό η μια εξαπολύει κατηγορίες και αρνητικά σχόλια για την άλλη , γεγονός που έχει δημιουργήσει άσχημο κλίμα στο κανάλι. Λίγες μέρες πριν έγιναν συστάσεις από τις δημόσιες σχέσεις του καναλιού στις δύο κυρίες προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά φαίνεται ότι οι κακές γλώσσες δεν τις αφήνουν να λύσουν την παρεξήγηση αντίθετα βοηθούν να γίνεται πιο έντονο το πρόβλημα ανάμεσά τους.

Η πέτρα του σκανδάλου είναι ένα νέο κόνσεπτ εκπομπής στο οποίο ο τηλεοπτικός σταθμός ποντάρει πολλά και προσπαθεί να επιλέξει τη μία από τις δύο που ήδη έχουν εκπομπή έτσι κι αλλιώς. Όμως η πιο καινούρια σε εμπειρία παρουσιάστρια ήταν αυτή που ξεκίνησε τον πόλεμο αφού συνεχώς μπαινοβγαίνει στα γραφεία των υπευθύνων προσπαθώντας να ενισχύσει τη θέση της και να γίνει εκείνη η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής που θα αρχίσει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όμως το πρόβλημα έγινε μεγαλύτερο όταν η παλαιότερη παρουσιάστρια έμαθε και όλα όσα λέει η αντίπαλός της γι αυτήν κι έτσι άρχισε ο πόλεμος ανάμεσά τους.


gossip

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger