Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Οι απορίες της Ελένης Μενεγάκη για τον οργασμό!

Ο γυναικείος οργασμός ήταν το επίκεντρο των συζητήσεων που έγιναν σήμερα στο φούξια καναπέ της Ελένης. Η γνωστή παρουσιάστρια έμεινε αρχικά άναυδη με τα όσα άκουσε από την καλεσμένη της γύρω από το θέμα του γυναικείου οργασμού και το Viagra, αλλά γρήγορα άρχισε τις γμωστές της απορίες.
 
Καλεσμένη της Ελένης ήταν η δημοσιογράφος, Χειρδάρη η οποία έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο “69 μαθήματα sex” που μιλά για το sex και την ηδονή. “Δηλαδή αυτό το βιβλίο βοηθάει μια γυναίκα που δεν έχει οργασμό… όπως εσύ λες γιατί εγώ δεν μπορώ να το φανταστώ αυτό”, ρώτησε η γνωστή παρουσιάστρια και συνέχισε: “Μπορεί να το θεραπεύσει;”
 
Η Ελένη αναφέρθηκε και στο γνωστό… μπλε χάπι, για να μας ξεκαθαρίσει ότι ποτέ κάποιος από τους συντρόφους της δεν το έχει χρησιμοποιήσει. Με αφορμή την απόσυρση του γυναικείου αντίστοιχου χαπιού ανέφερε το εξής: “Δηλαδή το γυναικείο χάπι έχει τα ίδια αποτελέσματα με το αντρικό; Γιατί στο αντρικό το βλέπεις, φαίνεται. Δεν είναι ότι το έχω δει εγώ, αλλά μου το έχουν πει άλλοι, που το έχουν χρησιμοποιήσει”.
 
'Οσον αφορά το κεφάλαιο απιστία, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε το εξής: “Άμα η απιστία είναι κατ' εξακολούθηση παίρνεις την τσαντούλα σου και φεύγεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger