Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Ανακοίνωση του Προέδρου του ΔΛΤΣ

 


Παραλιακός δρόμος οικισμού Σκοπέλου.

 

Τα έργα του παραλιακού δρόμου όπως: η τοποθέτηση φυσικών κυβόλιθων, δικτύων (ύδρευσης, ηλεκτρισμού, πυρόσβεσης και οπτικών ινών), κάδων μικροαπορριμμάτων, παγκακίων και φωτιστικών σωμάτων, έφτασαν στο τέλος.

O δρόμος, η πλατεία, τα πεζοδρόμια καθώς και ο διάδρομος ΑΜΕΑ βρίσκονται στο ίδιο οριζόντιο επίπεδο.

Το οδόστρωμα είναι κατασκευασμένο από κυβόλιθους και ξεκινά από την διασταύρωση του αρτοποιείου – ζαχαροπλαστείου «ΚΟΧΥΛΗ» και τερματίζει στην  πλατεία κάτω από την εκκλησία της Παναγίτσας του Πύργου, το δε πεζοδρόμιο διαχωρίζεται από το δρόμο με ευδιάκριτη μαρμάρινη, λευκή ζώνη μέχρι τη θάλασσα (δεξιά) και στην αριστερή πλευρά από την μαρμάρινη, λευκή ζώνη μέχρι τα σιδερένια κολωνάκια (ή την οικοδομική γραμμή).

 

Σας ενημερώνουμε ότι, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων απαγορεύεται σε όλο τον δρόμο και, προφανώς, σε όλο το πεζοδρόμιο (το οποίο αρχίζει από το καφέ – ζαχαροπλαστείο «ΓΚΙΚΑΣ» και τελειώνει κάτω από την εκκλησία της Παναγίτσας του Πύργου), όλο το 24ωρο και για όλο τον χρόνο, εκτός των οχημάτων που έχουν ειδική άδεια.

 

Ελπίζουμε η ενημέρωση να βοηθήσει  στην αναβάθμιση της ποιότητας  της ζωής μας και στη διευκόλυνση του έργου των δημόσιων υπηρεσιών.

 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία.

 

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου

Άγγελος Ξηντάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger