Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΚΚΕ (μ-λ): Η τρομοκρατία δεν θα περάσει ο λαός θα αντισταθεί

Η Οργάνωση Βόλου του ΚΚΕ (μ-λ) καταγγέλλει στους εργαζόμενους και το λαό του Βόλου την επέμβαση της ΟΠΚΕ απέναντι σε μέλη περιβαλλοντικής οργάνωσης (Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία) που σήκωσαν πανό ενάντια στην καύση σκουπιδιών στο σημείο όπου θα παραβρίσκονταν ο Μητσοτάκης. Επίσης προσήγαγαν και άλλα μέλη περιβαλλοντικής οργάνωσης (Ενεργοί Πολίτες) καθώς και υγειονομικούς για να μην διαμαρτυρηθούν για τις αναστολές εργασίας τους, την Παρασκευή.

«Για πολλοστή φορά προσπαθούν να σιωπήσουν την όποια φωνή διαμαρτύρεται για την αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου.
Όσο κι αν τρομοκρατούν, όσους κατασταλτικούς μηχανισμούς κι αν ενεργοποιήσουν, δεν μπορούν να αποκρύψουν ούτε τη λαϊκή δυσαρέσκεια, ούτε τη δίκαιη λαϊκή οργή απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική τους!
Ακρίβεια, ανεργία, καύση σκουπιδιών, βάσεις-ορμητήρια πολέμου. Οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία της πόλης μας είμαστε αντιμέτωποι με μια πολιτική βαθιά αντιλαϊκή και αδίσταχτη που βάζει στο στόχαστρο το δικαίωμά μας στη δουλειά και την ίδια τη ζωή.
Να μην τους περάσει!
Να οργανωθούμε. Να αντισταθούμε απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης, του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου. Να υπερασπιστούμε μέσα από μαζικούς αγώνες τα δίκια μας», καταλήγει η ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger