Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

«Έφυγε» 46χρονος γιατρός του Νοσοκομείου Βόλου


Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο γιατρός, κ. Μιχάλης Μεικόπουλος «Έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 46 ετών, ο γιατρός Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας.Ανήσυχο

πνεύμα ,αφού άσκησε το επάγγελμα του ελεύθερο επαγγελματία ιδιώτη γιατρού, θέλοντας να διευρύνει τις ιατρικές του γνώσεις άρχισε την ειδικότητα της γενικής ιατρικής στο Νοσοκομείο.Θλίψη για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, του 46χρονου γιατρού, Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα που έφυγε από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, την περασμένη Πέμπτη, αργά το μεσημέρι λίγη ώρα αφότου έφυγε απ΄ τη δουλειά του στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, αναζητήθηκε κρεβάτι ΜΕΘ καθώς διαπιστώθηκε έλλειψη κλίνης και τελικά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα στο γενικότερο πλαίσιο αντιμετώπισης του κορωνοϊού, στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Εργατικός και πολύ αξιοπρεπής έδωσε όλες του τις δυνάμεις ιδίως τη περίοδο της πανδημίας για το καλό των ασθενών.Η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τους ασθενείς ήταν χαρακτηριστικό του.Ηταν πολύ συνεργάσιμος με τους συναδέρφους του.Στη ζωή προσπάθησε να είναι κοντά στην οικογένεια του και στους ανθρώπους που αγαπούσε.

Πάντα έβαζε το ιατρικό του καθήκον πάνω από κάθε άλλη ενέργεια .Η απώλεια του για το νοσοκομείο είναι μεγάλη.Φίλος μου αγαπημένος και της οικογένειας μας θα είναι πάντα στη σκέψη όλων.Η μητέρα συνταξιούχος νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου μας ,ο αδερφός γιατρός και η σύντροφος του απαρηγόρητοι.Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Καλο ταξίδι γιατρέ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΠΟΥΤΣΙΑΒΑΡΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger