Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Παπανάτσιου- Μεϊκόπουλος ζητούν μείωση μαθητών ανά τμήμα, μαζικά τεστ, καθαριότητα και πρόσληψη αναπληρωτών

 



Στην αναφορά επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του myschool οι μαθητές υπερβαίνουν τους 20 ανά τάξη στο 66% των Γυμνασίων,

Αναφορά της Κατερίνας Παπανάτσιου για το ζήτημα της υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία

 

Αναφορά κατέθεσε προς τους αρμόδιους Υπουργούς, η Βουλευτής Μαγνησίας και Αν. Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Κατερίνα Παπανάτσιου, με τη συνυπογραφή του Βουλευτή Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου, με θέμα την ασφάλεια και υγιεινή στα σχολεία εν μέσω της πανδημίας Covid-19, βάση της ανακοίνωσης της ΕΛΜΕ Μαγνησίας.

Ρεκόρ με 22 κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρη στη Θεσσαλία – Μόνο ένα στον Βόλο

 

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ο αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλία. Σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, καταγράφηκαν συνολικά 22 κρούσματα, εκ των οποίων μόνο ένα εντοπίστηκε στην περιοχή του Βόλου. Πρόκειται για στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος (27/09/2020) και προέκυψε κατόπιν ιχνηλάτησης. Στην υπόλοιπη Θεσσαλία:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2020



Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκοπέλου, υπενθυμίζει προς όλους τους πολίτες ότι διανύουμε ακόμη την αντιπυρική περίοδο του έτους 2020, η οποία λήγει την 31η/10/2020

Ο Δήμος Σκοπέλου στηρίζει το «Φιλοζωικό Σωματείο Σκοπέλου»

 


Ο Δήμος Σκοπέλου σεβόμενος την Οικουμενική Διακήρυξη Δικαιωμάτων των Ζώων, σύμφωνα με την οποία, η συνύπαρξη των ειδών, προϋποθέτει την αναγνώριση εκ μέρους του ανθρωπίνου είδους, του δικαιώματος ζώων στη ζωή, είναι ένθερμος υποστηρικτής κάθε φιλοζωικής δράσης που υλοποιείται για την προστασία των ζώων, εντός των ορίων του Δήμου.

Μεγάλη αύξηση θέσεων προς τα ελληνικά νησιά για το 2021 από τη Lufthansa

 

Το γεγονός ότι η Ελλάδα παραμένει από τους κορυφαίους προορισμούς για τους Γερμανούς ταξιδιώτες ακόμη και σε συνθήκες πανδημίας αποτελεί τον έναν από τους λόγους που η Lufthansa αποφάσισε να πετάει απευθείας σε πολλά ελληνικά νησιά (φωτ. EPA).

ΣΚΙΑΘΟΣ Ούτε καν μια απάντηση για τα 24.800 € για το λογότυπο ...γιατί Κύριε Δήμαρχε?


 

Θλίψη για τον θάνατο μηχανολόγου μηχανικού

 

Θλίψη στον Βόλο για τον πρόωρο χαμό του συνταξιούχου μηχανολόγου μηχανικού, Κωνσταντίνου Δουζένη.

Ο Κωνσταντίνος Δουζένης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 63 χρόνων, μετά από ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε για χρόνια. Αφήνει πίσω του την σύζυγό του και την κόρη του.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου ώρα 11:00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως Του Χριστού Βόλου.

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεπέρασε και τον πατέρα του στις δηλώσεις ξενοδουλείας


Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

 «Στο έδαφός της [Kρήτης] απλώνονται συμμαχικές δυνάμεις και επικοινωνίες μας. Στα νερά της διεξάγονται κοινές ασκήσεις, ενώ πολύ γρήγορα -όπως θα σας πει και ο κύριος υπουργός- εδώ, η Σούδα θα γίνει έδρα ελλιμενισμού του USS Hershel Williams, ενός από τα μεγαλύτερα πλοία των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ στον ουρανό της Σούδας και της Κρήτης θα πετούν πάντα τα αεροσκάφη μας, ελληνικά και αμερικανικά, εγγυητές της σταθερότητας. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι από εδώ επιχειρούν από τη μια πλευρά του διαδρόμου ελληνικά φτερά, από την άλλη πλευρά του διαδρόμου αμερικανικά φτερά, μοιράζονται, όμως, τον ίδιο διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης».

Κων. Μαραβέγιας: Αναγκαία η ενίσχυση των αστικών συγκοινωνιών και στον Βόλο

 

Θέμα ενίσχυσης των αστικών συγκοινωνιών σε μεγάλες πόλεις εκτός Αττικής, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο Βόλος, θέτει ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας με Ερώτησή του προς τους

Μεϊκόπουλος σε Κοντοζαμάνη: «Στο Βόλο μας έχετε πολιτικά & υγειονομικά γραμμένους»

 

Εκτός πραγματικότητας σε σχέση με το τι συμβαίνει εν μέσω πανδημίας στο

Ένα ακόμη “ορφανό” κρούσμα κορωνοϊού στον Βόλο – 18 συνολικά σε όλη τη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο

 

Ένα ακόμη “ορφανό” κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή του Βόλου, σε σύνολο 18 κρουσμάτων σε όλη τη Θεσσαλία, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Συγκεκριμένα, το νέο κρούσμα στον Βόλο αφορά άτομο που εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωμάτων. Στην υπόλοιπη Θεσσαλία:

Special Olympics Hellas: Νέο Τοπικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Στίβου ξεκινά στη Σκιάθο!

 


 

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η υπογραφή Συμφωνητικού Συνεργασίας, ανάμεσα στον Πρόεδρο των Special Olympics Hellas Πρέσβυ ε.τ. κ Διονύσιο Κοδέλλα και τον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Σκιάθου, στο Μπούρτζι. Την τελετή τίμησε με τη παρουσία του ο Επίτιμος Πρόεδρος των Special Olympics Hellas κ. Ανδρέας Ποταμιάνος.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Μεγάλη μαγκια απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γλώσσας Σκόπελου

 


Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Κόνσολας: Μεγάλη πρόκληση για την επόμενη χρονιά η ασφάλεια του τουρισμού


Για την επόμενη μέρα της νέας τουριστικής σεζόν του 2021 μίλησε, από την Κέρκυρα, στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ- ΜΠΕ) ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, χαρακτηρίζοντάς τη «ως εξίσου δύσκολη», ενώ έκανε έκκληση στους πολίτες των Ιονίων νήσων «να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός».

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Αλλάζουν τα δρομολόγια «Πρωτεύς» και «Ερατώ» προς τα νησιά

 


Τα δρομολόγια του flying dolphin «Ερατώ για τον μήνα Οκτώβριο προβλέπουν από Δευτέρα ως Παρασκευή απόπλου στις 6.30 το πρωί από Αλόννησο προς Βόλο με

Ερώτηση Παπανάτσιου για τον αριθμό ειδικευμένων ιατρών που περιλαμβάνονται σε προκήρυξη για το Αχιλλοπούλειο

Ερώτηση κατέθεσε η Βουλευτής Μαγνησίας Κ. Παπανάτσιου προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με την έκδοση της αρ. πρωτ. Γ4α/ΓΠ 54849/21-9-2020 (ΑΔΑ: 6ΩΕ0465ΦΥΟ-Σ6Λ) απόφασης του Υπουργείου Υγείας, με θέμα «Προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ» όπου έχει προβλεφθεί η πρόσληψη μόλις δύο ειδικών ιατρών, από σαράντα που θα προσληφθούν συνολικά στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια.

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στον Βόλο – Εννέα συνολικά σε όλη τη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο

Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού διαπιστώθηκε το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή του Βόλου, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19
Το κρούσμα εξετάστηκε κατόπιν συμπτωμάτων σε ιδιωτικό εργαστήριο. Στην υπόλοιπη Θεσσαλία:

ΣΚΟΠΕΛΟΣ δημιουργία τμημάτων μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Σκοπέλου

 


Μαραβέγιας: Συμπληρωματική χρηματοδότηση του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου για την αποκατάσταση ζημιών

Το αίτημα του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για συμπληρωματική επιχορήγηση λόγω θεομηνίας, προώθησε με Αναφορά του προς τον υπουργό Εσωτερικών κ. Π. Θεοδωρικάκο, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας.

Κοινοβουλευτική Παρέμβαση Μεϊκόπουλου για την υγειονομική προστασία των ειδικών δομών της Μαγνησίας

 

Ανεπάρκεια εντοπίζεται τόσο στην επικοινωνία με το αρμόδιο Υπουργείο και τον ΕΟΔΥ, όσο και στους ελέγχους και την προμήθεια του απαραίτητου υγειονομικού

Συγκλονίζει ο θάνατος 20χρονης – ‘Έφυγε” από τη ζωή η Ειρήνη Θεοδώρου

Σε ηλικία 20 ετών “έφυγε” από τη ζωή η Ειρήνη Θεοδώρου, κόρη του παλιού ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδώρου. Η Ειρήνη έδωσε επί σειρά ετών γενναία μάχη με τον καρκίνο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών και της οικογένειάς της δεν κατάφερε να τον νικήσει.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη (29/9) από τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής.

Σκόπελος Γλωσσα Λουτράκι καμία φορα έχουμε τα ματιά μας κλειστά σε πραγματικά διαμάντια !



 Σκόπελος Γλωσσα  Λουτράκι θέλω να με την καλημέρα μου να σας πω για τη χθεσινή μου

Ο ΕΝΦΙΑ παρουσιάστηκε, και ο Μίλτος βρίσκει λύση σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι

 


ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Η γυναικεία ομάδα ταξίδεψε στη Σκιάθο για φιλικό παιχνίδι




Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ ταξίδεψε στη Σκιάθο για φιλικό παιχνίδι με τις κορασίδες του Γ.Σ. Σκιαθου. 

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και έτσι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν περισσότερο οι αθλήτριες που δεν είναι στο βασικό σχήμα. Παίχτηκαν αρκετά σετ χωρίς το αποτέλεσμα να έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς η ομάδα της Σκιάθου βρίσκεται στην αρχή μιας νέας προσπάθειας στο χώρο του βόλεϊ. 

Ευχαριστούμε το Δ.Σ του Γ.Σ. Σκιάθου και τον προπονητή Γιάννη Ζήκο για την άψογη φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε καλή αρχή σε αυτό το νέο εγχείρημα!



Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

 

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 28-09-2020.

Τρία κρούσματα κορωνοϊού στον Βόλο από τα 13 συνολικά σε όλη τη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο

Τρία κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή του Βόλου, σύμφωνα με το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για τρία άτομα που μετέβησαν και εξετάστηκαν στο Γ.Ν. Βόλου κατόπιν συμπτωματολογίας.
Στην υπόλοιπη Θεσσαλία:

Ο Αλ.Μεϊκόπουλος για την επέτειο 79 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ

 

Σε δήλωσή του για την επέτειο 79 χρόνων από την ίδρυση του ΕΑΜ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος αναφέρει:
«Σαν σήμερα πριν από 79 χρόνια στις 27 Σεπτεμβρίου το 1941 ιδρύθηκε το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΕΑΜ).

Σταματης Περισσης Πέρασαν 10 μέρες απο τον ετήσιο απολογισμό μας. Ας μάθουμε λοιπόν τι κάναμε αυτές τις μέρες.

 


Καλημέρα

Πέρασαν 10 μέρες απο τον ετήσιο απολογισμό μας.
Ας μάθουμε λοιπόν τι κάναμε αυτές τις μέρες.
1. Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος για την τοποθέτηση νέων φωτιστικών στην περιοχή της κατακαλούς στο Λουτράκι.Η εργασία θα γίνει σε δύο φάσεις πρώτα θα τοποθετηθούν τα δύκτια και μετά τα νέα φωτιστικά σώματα.Το εργο θα ολοκληρωθεί εντός του έτους.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 


Κάποιοι "ξεχωριστοί" παπάδες (Με αφορμή ότι σαν σήμερα ιδρύεται το ΕΑΜ)

 

Αφιέρωμα: 79 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ

 


Εβδομηνταεννιά χρόνια
 κλείνουν σήμερα από την ίδρυση του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ), του μαζικότερου αντιστασιακού κινήματος που αναπτύχθηκε στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της τριπλής (γερμανική, ιταλική, βουλγαρική) κατοχής.

Ήταν 27 Σεπτεμβρίου του 1941 όταν οι αντιπρόσωποι του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, του Σοσιαλιστικού Κόμματος, της Ένωσης Λαϊκής Δημοκρατίας και του Αγροτικού Κόμματος υπέγραψαν το ιδρυτικό κείμενο του ΕΑΜ, κάνοντας το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη μιας πολύμορφης, συλλογικής, πανελλαδικά οργανωμένης δράσης ενεργού αντίστασης ενάντια στις κατοχικές δυνάμεις και στις ντόπιες κυβερνήσεις συνεργατών.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ 5,3 ΡΙΧΤΕΡ

 

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 01: 50  του Σαββάτου σε θαλάσσια περιοχή  35 χιλιόμετρα ανατολικά των Συκεών..  Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Κορωνοϊός: 16 νέα κρούσματα στη Θεσσαλία – “Καθαρή” και σήμερα η Μαγνησία

 

Κανένα κρούσμα κορωνοϊού δεν καταγράφηκε στη Μαγνησία τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με την ενημέρωση του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Στους υπόλοιπους νομού καταγράφηκαν 16 νέα κρούσματα. Ειδικότερα,

Συνεχίζεται το πρόγραμμα κουνουποκτονίας στη Μαγνησία και στην Σκοπελο

 


Αναλυτικά:Η εφαρμογή του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών με τη μέθοδο της προνυμφοκτονίας για το χρονικό διάστημα από 28/9/2020 έως

Περί "αγανακτισμένων πολιτών" ο λόγος

 

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

 Έπιασε λοιπόν ξανά δουλειά το παρακράτος; Άρχισε εκ νέου τη δράση το σινάφι των αντάξιων επιγόνων της "Καρφίτσας" και του Καλαμπόκα, με αφορμή τις μαθητικές αγωνιστικές κινητοποιήσεις, που γίνηκαν καρφί στο μάτι της κυβέρνησης των εθνοσωτήρων ... 

ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ : Αρχίζουν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 τα πρώτα τμήματα

 



Αρχίζουν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020, τα πρώτα τμήματα (ώρες 19.00 - 20.00 και 20.00 - 21.00) των επιτυχημένων ακαδημιών βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου.

20 χρόνια απ' το ναυάγιο του "Σαμίνα" με τους 81 νεκρούς. Η αστική δικαιοσύνη "ξελάσπωσε" στην ουσία όλους τους ενόχους.


«Απέραντος είναι ο κόσμος. Μα μόνο δυο ειδών είναι οι άνθρωποι του. Κείνοι που ζητούν απ την ζωή το μερτικό το δικό τους, και κείνοι που ζητούν το δικό τους και το δικό σου.

Κι άμα δεν τους το δώσεις σε βαφτίζουν "ληστή" και στο παίρνουν. Κι αν αντισταθείς σε σκοτώνουν. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΤΟ ΛΕΝΕ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"».

Μενέλαος Λουντέμης.

Ηταν σαν σήμερα το 2000 όταν το σαπιοκάραβο  «Εξπρές Σαμίνα» βούλιαξε οδηγώντας στον υγρό τάφο 81 συνανθρώπους μας. Ένα σαπάκι 34 χρόνων που δεν τηρούσε κανένα Πιστοποιητικό Ασφαλείας (είχε λήξει και ταξίδευε με προσωρινό πιστοποιητικό. μια γνωστή τακτική των εφοπλιστών) ήταν ζήτημα χρόνου να προκαλέσει αυτή την ανθρώπινη τραγωδία.

Επαναλαμβάνει τις διακοπές ο "καταλληλότερος" δαπάνες ελληνικού δημοσίου


Δεν αντιλαμβανόμαστε τα επικριτικά σχόλια που υπήρξαν στο διαδίκτυο με αφορμή το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός αισθάνθηκε την ανάγκη να περάσει ένα χαλαρό τριήμερο που πιθανόν να το συνδυάσει με προσκύνημα στην Παναγία που εδρεύει στο νησί της Τήνου. 

Αλλωστε υπάρχει κάποιος/α που θα μπορούσε να κάνει τόσες διακοπές και μάλιστα δαπάνες ελληνικού δημοσίου και θα το απέφευγε; Και στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα υπάρχει και άλλος, πιο σοβαρός λόγος.

O νέος Μωυσής, ένιωσε κατάκοπος από την έντονη δραστηριότητά του των τελευταίων ημερών, και θέλησε να φορτίσει τις μπαταρίες του. 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Τροποποιήθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Σκοπέλου

Την 4η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος για το οικονομικό έτος 2020 αποφάσισε χθες η Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου που συνεδρίασε δια περιφοράς. Ο πρόεδρος της Επιτροπής και δήμαρχος Σταμάτης Περίσσης πριν από

Αλ. Μεϊκόπουλος: «Παιδί ενός κατώτερου θεού το Αχιλλοπούλειο για το Υπουργείο Υγείας»

 

Τον εμπαιγμό τον οποίο συνιστά η νέα κατανομή θέσεων ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ για το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου με την τελευταία Απόφαση του

Ζέττα Μακρή: Ενισχύεται το ΚΥ Βόλου με παρασκευάστριες

 

Ενισχύεται το Κέντρο Υγείας Βόλου με δύο παρασκευάστριες ώστε η παροχή υπηρεσιών δημόσιας υγείας να είναι επαρκέστερη και πληρέστερη, με γνώμονα,

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

 


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

ΝΑ  ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΜΥΛΟΣ» ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-09-2020 ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ

“Την κυβερνητική πολιτική χαρακτηρίζει το δόγμα “κοινωνικοποίηση των ζημιών, ιδιωτικοποίηση των κερδών”

 


Η αναπληρώτρια τομέαρχης Οικονομικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, τοποθετήθηκε σήμερα, ως εισηγήτρια της αντιπολίτευσης, στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με το σχέδιο νόμου για τις φυσικές

Καρδίτσα :Το «ευχαριστώ» των κατοίκων σε πρόσφυγες που τους βοήθησαν: Έβγαζαν λάσπες, μας έκαναν φαγητό

 




«Η Φεριντέ μας έκανε φαγητό. Όποιος έχει χάσει τα πάντα καταλαβαίνει. Τους ευχαριστούμε!». Έτσι σχολίασε κάτοικος στην Καρδίτσα τη βοήθεια που δέχθηκε

Powered By Blogger