Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

Skopelos Glyfoneri beach Αυτή είναι Η πιο όμορφη παραλία της Σκοπέλου αλλά δυστυχώς


Καλησπέρα σήμερα δυστυχώς ενημερώθηκα για μία άσχημη εξέλιξη για μία φανταστική παραλία την καλύτερη κατά τη γνώμη μου στη Σκόπελο η οποία από ότι φαίνεται λόγω γραφειοκρατίας και λόγω κάποιων νομοταγών οι οποίοι βάζουν εμπόδια στη δημοτική αρχή να μην προχωρήσει κανένα έργο δεν θα μπορέσουμε να επισκεφτούμε  την  παραλία Αυτή είναι πιο κοντινή στη Σκόπελο είναι μόλις

Άνοιξε το ουζερί του και “κατασκόπευε” την Αστυνομία με ασύρματο

Άνοιξε το ουζερί του και “κατασκόπευε” την Αστυνομία με ασύρματο
Χειροπέδες σε έναν «δαιμόνιο» ιδιοκτήτη ουζερί στο Καινούργιο της Αιτωλοακαρνανίας πέρασαν το απόγευμα του Σαββάτου αστυνομικοί.
Ο άνδρας αψήφισε τις συστάσεις και τα μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού και άνοιξε το κατάστημά που διατηρεί στην περιοχή ενώ παράλληλα είχε ασύρματο μέσω του οποίου «κατασκόπευε» την Αστυνομία.

Μεταφορικό ισοδύναμο στα νησιά των Σποράδων

Δικαιούχοι και οι νησιώτες, που δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση
Aνάσα για τους κατοίκους των Βορείων Σποράδων η επέκταση του μεταφορικού ισοδύναμου και σε όσους νησιώτες δεν είναι υπόχρεοι υποβολής φορολογικής δήλωσης, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ. Με το συγκεκριμένο μέτρο, επιδιώκεται η εξίσωση του κόστους μεταφοράς με μέσα μαζικής μεταφοράς από την ηπειρωτική Ελλάδα σε νησί ή από νησί σε νησί με το κόστος που θα ίσχυε στην ηπειρωτική Ελλάδα για την ίδια χιλιομετρική απόσταση.

Οδηγίες και ερωτηματολόγια επιβατών για τα ταξίδια με την ακτοπλοΐα

Οδηγίες και ερωτηματολόγια επιβατών για τα ταξίδια με την ακτοπλοΐα
 
Στο πλαίσιο των ειδικών οδηγιών πρόληψης και αντιμετώπισης κρουσμάτων COVID-19, οι επιβάτες των πλοίων της ακτοπλοΐας που πραγματοποιούν ταξίδι διάρκειας μεγαλύτερης των 30 λεπτών, θα πρέπει πριν την επιβίβαση τους στο πλοίο να συμπληρώνουν ειδικό ερωτηματολόγιο.

Συμπληρωματικά μέτρα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας στα νησιά εξετάζουν οι διοικήσεις των λιμένων


 
Οι συνθήκες που διαμορφώνει ο κορωνοϊός COVID-19 στα λιμάνια της χώρας και κυρίως στα λιμάνια – πύλες, αναλύθηκαν στην διάρκεια δύο τηλε-διασκέψεων που πραγματοποιήθηκαν υπό την προεδρία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και με την συμμετοχή των διοικήσεων των Οργανισμών Λιμένων, των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Κρατικών Λιμενικών Ταμείων.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ


Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης για τους 353.000 δολοφονημένους και τις χιλιάδες διωγμένους από τις πατρογονικές τους εστίες Έλληνες Πόντιους.
Κάθε χρόνο την μέρα αυτή ο ανά τον κόσμο διάσπαρτος Ποντιακός Ελληνισμός, αμάχητο τεκμήριο και ζωντανό κομμάτι του οικουμενικού ελληνισμού, επιβεβαιώνει την ισχυρή θέληση και αγωνιστικότητα του, το χρέος και το εθνικό καθήκον όλων μας για την με κάθε θεμιτό μέσο διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των προγόνων μας.
Ο Ποντιακός Ελληνισμός, όπως και ο Ελληνισμός της Μ. Ασίας, κράτησε για αιώνες άσβεστη τη φλόγα του ελληνικού πνεύματος, ενώ βρισκόταν μακριά από τη μητροπολιτική Ελλάδα. Δημιούργησε θαυμαστό πολιτισμό τον οποίο μας κληροδότησε.
Τιμώντας τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων τους, οι πόντιοι απόγονοι αποτελούν παράδειγμα πατριωτισμού. Όλοι οι Έλληνες οφείλουμε πολλά στους αδελφούς μας του Πόντου και έχουμε χρέος να τους στηρίζουμε.  Η μνήμη της γενοκτονίας, του ξεριζωμού και της προσφυγιάς μας δείχνει τον δρόμο: να ενισχύσουμε τον απανταχού Ποντιακό Ελληνισμό.

Δήλωση της αναπληρώτριας τομεάρχη οικονομικών & Βουλευτή Μαγνησίας κ. Κ.Παπανάτσιου για τις ρυθμίσεις του αιγιαλού στο σ/ν του Υπουργείου Τουρισμού.Κ. Παπανάτσιου : « Η απουσία συνεκτικού σχεδίου, οδηγεί την Κυβέρνηση σε εκπτώσεις ως προς την κοινοχρησία του αιγιαλού »

Η Ζέττα Μ. Μακρή, για μία ακόμη φορά, στο πλευρό των αλιέωνΓια μία ακόμη φορά, η πρόεδρος της επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή στέκεται στο πλευρό των αλιέων και στηρίζει, με κοινοβουλευτική της αναφορά, που  κατέθεσε, σήμερα,  Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, προς τους αρμόδιους υπουργούς, το εύλογο του αιτήματος του Αλιευτικού Συλλόγου Βόλου για τη συμπερίληψη των αλιέων εκείνων, οι οποίοι, ταυτόχρονα, είναι και ιδιοκτήτες πλοίων ή συμπλοιοκτήτες, στη χορήγηση του αποζημίωσης ειδικού σκοπού των 800 € λόγω της υγειονομικής κρίσης.

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ


Αγαπητοί επαγγελματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος  και οχι μόνο ,σας παρακαλούμε κατά την εξυπηρετήση του κοινού να τηρείτε τα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του κορονοίού  ώστε τόσο εσείς όσο και οι πελάτες σας να αισθάνονται ασφαλείς.
   Ευχαριστούμε
Δημος Σκοπελου
Πολιτικη Προστασια
Αγγελος Ξηνταρης

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου