Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Αναστέλλονται όλες οι συναλλαγές του κοινού με το Λιμεναρχείο

Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη έχει συσταθεί και λειτουργεί Ομάδα Εργασίας, η οποία εξετάζει και εισηγείται εξειδικευμένες ενέργειες και στοχευμένες πολιτικές για τους κλάδους ευθύνης του Υπουργείου, με σκοπό την αντιμετώπιση θεμάτων που σχετίζονται με το ιό, COVID-19.

γυναίκα μεταφερόταν από το νησί Έφυγε από τη ζωή μία 81χρονη γυναίκα από την

Έφυγε από τη ζωή μία 81χρονη γυναίκα από την Αλόννησο χθες στις 17.00 το απόγευμα. Η γυναίκα μεταφερόταν από το νησί των Βορείων Σποράδων προς το λιμάνι του Βόλου με το Ε/Ο ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ, προκειμένου να νοσηλευθεί στο “Αχιλλοπούλειο”.

Σήμερα η επέτειος του θανάτου του Καρλ Μαρξ, Ας Θυμηθούμε το έργο του.

Παραθέτουμε αρκετές συνδέσεις που αναφέρονται στο έργο του σπουδαίου αυτού διανοούμενου που πρώτος συνέλαβε την ιδέα του ιστορικού υλισμού και ανέλυσε την ιστορία υπό το πρίσμα της πάλης των τάξεων.

Ένα σχετικό απόσπασμα από περασμένη ανάρτησή μας, που αναφερόμαστε στο έργο του: Αν κάποιος θέλει να λέγεται επαναστάτης και κομμουνιστής πρέπει να έχει απεγκλωβιστεί από τον κοινοβουλευτικό κρετινισμό και να έχει δεδομένη την αναγκαιότητα της ένοπλης σύγκρουσης με το πολιτικό σύστημα.

Υπάρχει η γνωστή ρήση του Μαρξ ότι «το όπλο της κριτικής δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κριτική των όπλων». Μας λέει δηλαδή ότι το κεφαλαιοκρατικό σύστημα δε σκοπεύει να παραιτηθεί εθελοντικά απ’ τα κεκτημένα του και πως θα χρησιμοποιήσει με κάθε τρόπο τους μηχανισμούς καταστολής, μπάτσους και στρατό για τον αποκλεισμό των μαζών από τη συμμετοχή στην κατανομή του κοινωνικού πλούτου που οι ίδιες παράγουν..  

Αναλυτικά οι επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές από σήμερα 14.3.2020 μέχρι 27.3.2020

Αναλυτικά οι επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές από σήμερα 14.3.2020 μέχρι 27.3.2020Αναλυτικά οι επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές από σήμερα 14.3.2020 μέχρι 27.3.2020
14 Μάρτιος 2020  0Οικονομικές Ειδήσεις
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου