Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Οταν το μοίρασμα του μπαγιόκου οδηγεί σε απίστευτα δεξιά αλληλομαχαιρώματα

 

Ούτε ο "άγιος" Παϊσιος δεν θα μπορούσε να τα προβλέψει αυτά που παρακολουθούμεγράφαμε σε  ανάρτηση μας, η οποία αναφερόταν στα απίστευτα αλληλομαχαιρώματα που συμβαίνουν στην "δεξιά πολυκατοικία". 

Αναφερόμαστε τότε στα απίστευτα "κοσμητικά" επίθετα με τα οποία είχε "στολίσει" τον νέο Μωυσή, η ακραιφνή δεξιά ιστοσελίδα  antinews, η οποία φημολογείται ότι ελέγχεται από την φράξια του Αντώνη Σαμαρά.  ("Ανόητος". "Θρασύς", "αλαζόνας αλά Παπαδόπουλος", "τυχοδιώντης" με "νοσηρούς και επικίνδυνους αριβισμούς", είναι ο Μητσοτάκης σύμφωνα με αυτό το σάιτ).

Σήμερα μια ακροδεξιά φυλλάδα που έχει εδώ και καιρό ανοιχτό μέτωπο με το "σύστημα Μητσοτάκη" το τερμάτισε.
Μην φανταστείτε ότι έχουν τίποτα ιδεολογικές διαφορές. Οπως είχε γράψει σε μια στιγμή αυτογνωσίας ο μακαρίτης, (και καταδικασμένος για εκβιασμούς), ακροδεξιός εκδότης Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, "οι εθνικόφρονες πάνω απ' όλα είσαι στομαχόφρονες"

Το μοίρασμα του κρατικού μπαγιόκο, λοιπόν, είναι η αιτία που η φυλλάδα "Δημοκρατία" μιλάει στο πρωτοσέλιδο της ότι ο Μητσοτάκης ξεπέρασε σε γκεμπελισμό και τον ίδιο υπουργό προπαγάνδας του Χίτλερ  Γιόζεφ Γκαίμπελς.

Θεωρεί ότι υπήρξε  "ριγμένη" από το μοίρασμα της Πέτσινης λίστας,  -γι' αυτό κατέθεσε    "ασφαλιστικά μέτρα για τον τρόπο που επελέγησαν τα Μ.Μ.Ε., στα οποία διανεμήθηκε το περίφημο κονδύλι των 20 εκ. (διαδικασίες, κριτήρια κλπ.)"- ενώ η ιδιοκτησία της ακροδεξιάς φυλλάδα αποδίδει σε κυβερνητική παρέμβαση τον αποκλεισμό της από τα κονδύλια που δαπάνησε η Αμερικανική Πρεσβεία της Αθήνας για τους δικούς της προπαγανδιστικούς λόγους.

Το παρασκήνιο της όλης υπόθεσης ξεκίνησε όταν η φυλλάδα έδωσε βήμα στον Γ. Τράγκα να καταγγείλει τον ανιψιό του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, ότι με εντολή του "νοσηρού εγκεφάλου" του Μητσοτάκη έκανε παρέμβαση στην ιδιοκτησία του καναλιού ACTION24, κάτι που οδήγησε στην απομάκρυνση του δημοσιογράφου από αυτόν τον τηλεοπτικό δίαυλο. 
Ακολούθησαν επικριτικά δημοσιεύματα της φυλλάδας σε βάρος του Σωτήρη καθώς και στελεχών της Ν.Δ., και από τότε η ψευδεπίγραφη "Δημοκρατία", μπήκε στην κυβερνητική "μαύρη λίστα".

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το τωρινό δημοσίευμα της φυλλάδας. Μόνο το πρωτοσέλιδο της είδαμε στο διαδίκτυο στο οποίο γράφει ότι ο Γκέμπελς δεν πιάνει μία μπροστά στον Μητσοτάκη. 

Η ουσία είναι πάντως ότι εδώ έχουμε δεξιά αλληλομαχαιρώματα τα οποία θα έχουν ημερομηνία λήξης αν παρασκηνιακά κάποια στιγμή τα βρουν στο οικονομικό αλισβερίσι.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger