Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Καημένε Αδωνι, τι σου 'μελλε να πάθεις ...


«Της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα» , πρέπει να γίνεται στο εσωτερικό του κυβερνητικού κόμματος, αλλά αυτό να το γνωρίζουν μόνο οι μυημένοι στα όσα συμβαίνουν την δεξιά πολυκατοικία. Και ένας απ' αυτούς είναι ο διευθυντής της εφημερίδας "Εστία", Μανώλης Κοττάκης 

Θα έχει προφανώς τους λόγους του, -που εμείς αγνοούμε- ο δημοσιογράφος για να μας γνωστοποιήσει δεξιά δρώμενα που δεν έχουν ρθει στην δημοσιότητα, και σε κάθε περίπτωση πάντως παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
«Ο Κυριάκος πλέον δικαιωματικώς είναι αρχηγός του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ η ΝΔ απέρχεται. Οι δεξιοί τελούν υπό διωγμό. Ηδη 100 υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ έστειλαν στον κύριο Μητσοτάκη επιστολή διαμαρτυρίας», μας γράφει πρωτοσέλιδα και παρουσιάζει να βρίσκεται σε εξέλιξη μια αδυσώπητη σύγκρουση μεταξύ του πρώην αρχηγό της Ν. Δ., Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην κατεύθυνση αυτή και με αφορμή τον πρόσφατο κυβερνητικό ανασχηματισμό ο Μ. Κοττάκης αναφέρει: «Με ανοιχτό το σενάριο των εκλογών στο μυαλό του λόγω οικονομίας και Ελληνοτουρκικών απέφυγε την ευθεία σύγκρουση με την ομάδα υπουργών του Αντώνη Σαμαρά και επέλεξε την σύγκρουση δια της πλαγίας. Αλλους τους κούρεψε με την "ψιλή" (Αδωνις), άλλους με την "χοντρή" (ΒρούτσηςΣταϊκούρας) και σε άλλους απλώς έκανε ένα χτένισμα (Κικίλιας)». 

Αν δεχθούμε την βασιμότητα όσων γράφει ο διευθυντής της "Εστίας" τότε κάθε άλλο παρά ειδυλλιακή είναι η εικόνα στο εσωτερικό της Ν.Δ, όπως προσπαθούν να την παρουσιάσουν τα επικοινωνιακά φερέφωνα του κυβερνητικού κόμματος.
Πρέπει να υπάρχει ένα αντιπολιτευτικό κέντρο ώστε να συντονίσει την συγκέντρωση 100 υπογραφών από υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ., οι οποίοι στρέφονται ενάντια στις επιλογές του Κυριάκου.
Και ένα τόσο σοβαρό γεγονός δεν είδαμε μέχρι τώρα να έχει διαψευστεί από το γραφείο τύπου της Ν.Δ.

Και άντε να υποθέσουμε ότι η καλοκαιρινή ραστώνη, στερεί τα άμεσα αντανακλαστικά από το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ.
Ο λαλίστατος όμως Αδωνις πώς γίνεται να μην έχει γράψει λέξη στο twitter του για τις χλαπάτσες που του ρίχνει στο κείμενο του ο Κοττάκης όταν αναφέρει  για «τον εξευτελισμό που επιφύλαξε ο Μητσοτάκης στον Άδωνι» και μετά τον ανασχηματισμό, όπου ο πρωθυπουργός "τον κούρεψε με την ψιλή", του έμεινε «έμεινε η αρμοδιότητα για τις τιμές των ζαρζαβατικών»;

Καημένε Αδωνι, τι σου 'μελλε να πάθεις ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger