Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΕΡΙΣΣΗ

Καλό μεσημέρι.
Οι μέρες που πέρασαν ήτανε γεμάτες δράση.
Ήρθανε τηλεοπτικά συνεργεία για να προβάλουνε το νησί μας.
Εγκαταστάθηκε το ISO BOX στο Κ.Υ του νησιού μας δωρεα της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ θωρακίζοντας περισσότερο την υγειονομικη κάλυψη του νησιού μας μαζί με την άφιξη προσωπικού στο Κ.Υ.
Καταθέσαμε προταση για δύο ζευγάρια βυθιζόμενων καδων απορριμάτων ακομα, και επίστρωση τών δαπέδων όλων των προαβλίων τών σχολείων του νησιού μας στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΊΟ.
Ετοιμάσαμε τις προτάσεις μας για το Leader αλιείας .

Τη δημιουργεία της δημοτικής βιβλιοθήκης στο σπίτι Μελαχροινού
Τη δημοτικη αρχειοθήκη στο κτήριο Κούβαρη.
Και το Δ.Λ.Τ τη Γλύστρα στο λιμανι .
Τη πλωτή εξέδρα στο Λιμάνι Λουτρακίου και την προταση για δημιουργεία ψηφιακού κέντρου ενημέρωσης για το ναυάγιο Χριστόφορος στον Πάνορμο.
Προχωρούν οι εργασίες καθαριοτητας και καλοπισμού ολων των χωριών μας και τών λιμανιών.
Μέ εντατικούς ρυθμούς ετοιμαζόμαστε να καταθέσουμε προτάσεις στο πρόγραμμα " ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΊΤΣΗΣ" του Υπουργείου Εσωτερικών.
Προχωρά η μελέτη για την προστασία του πρανούς της Παναγίτσας του Πύργου.Εντολή μας είναι να εξεταστεί η δυνατότητα δημιουργίας πεζόδρομου απο το λιμάνι μέχρι κάτω απο το Μύλο.
Καθαρίστηκε ολη η περιοχή της Κατακαλούς στο Λουτράκι αποκαλύπτοντας μια υπέροχη πλάζ και αναδείχθηκαν τα Ρωμαικα λουτρά . Σκοπευουμε σε συνεργασία με την Αρχαιολογική Υπηρεσια να αναδείξουμε τα Αρχαία της περιοχης Λουτρακίου.
Το νησί μας επισκεφθηκε κλιμάκιο της περιφέρειας με επικεφαλής την αντιπεριφερειαρχη Κα. Κολυνδρίνη Δωροθέα και τον Δ/ ντη Τεχνικων υπηρεσιων Κος.Φλαμπούρης και τον Προισταμενο
Προγραμματισμού
Κο. Τσιαντή .
Επισκευθηκαν τα έργα που εκτελεί η περιφέρεια .Έίχαμε γόνιμες συζητήσεις για την πορεία τών εργων την και τη συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα .
Η Κα.αντιπεριφερειάρχη μας διαβεβαίωσε ότι στο δρομο που κατασκευάζει η περιφερει στη Γλώσσα προς Μάρκ Περιβολιού θα προστεθει σωλήνα νερού σε ολο το μήκος του.Επισης ότι θα φροντίσει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να είναι έτοιμα τα πεζοδρόμια Σκοπελος- Στάφυλος, Παραλιακό Νέου Κλίματος και απο την είσοδο τής Γλώσσας μεχρι τα Σχολεία.
Υπηρξε συμφωνη γνώμη πως στο επικείμενο εργο γιά βελτίωση της επαρχιακής οδού όποια κομματια επιλεγούν να εχουνε ολοκληρωμένη αντιμετώπιση νέο ασφαλτοτάπητα τριγωνική τάφρος και στηθαία .
Επίσης ο καθαρισμός απο τα χόρτα του επαρχιακου δρόμου θα περιλάβει και τον δευτερεύοντα απο Άγιο Ρηγινο,τον καθαρισμο της ταφρου Γλώσσας Λουτρακιου και κάποιους καθαρισμούς απο χώματα στα πρανή του δρόμου.Ο επαρχιακός όπου έχει επικύνδυνα σημεία ανοιχτά φρεάτια ομβρίων κ.λ.π να διορθωθούν.
Η συνεργασία μας είναι υποδειγματική.
Τους ευχαρίστησα για ότι καλό κανουν για το νησί μας .
Η συνεργασια σε κάθε επίπεδο, ο σχεδιασμός, η στοχοπροσήλωση ,ο καταμερισμός δουλείας καί το άθροισμα δυνάμεων ειναι αυτο που θα οδηγήσει το νησι μας σε επιτυχίες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger