Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Νέος πρόεδρος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου- Β. Σποράδων

Εκλογές στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πηλίου - Β. Σποράδων - e ...
Συγκροτήθηκε χθες σε Σώμα το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου – Βορείων Σποράδων, όπως αυτό προέκυψε από την εκλογική διαδικασία της προηγούμενης Κυριακής. Τα ηνία στην προεδρία αναλαμβάνει ο κ. Θωμάς Δάμτσας, ο οποίος είχε λάβει και τις περισσότερες ψήφους.

Στη θέση του αντιπροέδρου θα βρίσκεται ο Απ. Χανιάς, γενικός γραμματέας ο Κων. Γεωργούδης, συμπράττων αντιπρόσωπος ο Σταμούλης Δελλής, ενώ μέλη οι κ.κ. Ιωαν. Τσιτσιρίγκος, Ευαγγ. Τσιρέμπολος Σωτηρία Μπρέλλα.
Πρόεδρος στο Εποπτικό Συμβούλιο αναδείχτηκε ο Λεων. Αναστασίου και μέλη οι Αλεξ. Κυριαζής και Νίκ. Μαρέδης.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος πρόεδρος του Α.Σ. Πηλίου- Βορείων Σποράδων κ. Θωμάς Δάμτσας τόνισε πως «σε πρώτη φάση περιμένει να ενημερωθεί τις επόμενες ημέρες σχετικά με τα θέματα και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Συνεταιρισμός. Ασχολούμαι με τα διοικητικά από το 1983 και σίγουρα γνωρίζω πολλά γύρω από το συνεταιριστικό κίνημα, αλλά και τα ζητήματα σε τοπικό επίπεδο. Την ερχόμενη εβδομάδα όταν ολοκληρωθεί η ενημέρωση, θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα σχετικά με τον Συνεταιρισμό και τις λύσεις που θα δρομολογήσουμε, ως Διοικητικό Συμβούλιο», προσέθεσε.
Αιτήσεις για προγράμματα Αγροτικής Εστίας
Ολοκληρώνεται αύριο Παρασκευή 26 Ιουνίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο ΚΕΠ του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου για τη συμμετοχή των δικαιούχων στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού-βιβλίων-θεάτρων της Αγροτικής Εστίας. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω: Αστυνομική ταυτότητα, ΑΜΚΑ, Αριθμός μητρώου ΟΓΑ.
Για το επίδομα τρίτεκνων & πολύτεκνων μητέρων
– Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
– Βεβαίωση σπουδών ή πάσο για παιδιά άνω των 18 που σπουδάζουν
– Βεβαίωση ανεργίας εάν είναι άνω των 18 άνεργα
Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται κατόπιν ραντεβού (τηλ. για ραντεβού 2426350225 & 242635022)
Αυτοπρόσωπη παρουσία χωρίς ραντεβού δεν θα γίνεται δεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger