Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Εργάζονται με σχεδιασμό για ρεμούλα 4ετίας


Ο "Μεγάλος Περίπατος" με τους διαδρόμους προσγείωσης στην Φρουτοπία, τις ζαρντινιέρες από λαμαρίνα (550 ευρώ έκαστη), τις ψευδοπιπεριές και τις καλλωπιστικές δαμασκηνιές, είναι ένα κομψοτέχνημα αρπαχτής, προχειρότητας, υπερκοστολόγησης και ανερυθρίαστης κοροϊδίας των ιθαγενών. 
Περίπου μια μικρογραφία της πολιτικής διαδρομής της οικογένειας Μητσοτάκη, είναι το πολύ εύστοχο σχόλιο που έκανε χρήστης του f/b.

Δεν θα γίνουμε κουραστικοί επαναλαμβάνοντας τα όσα έχουμε γράφει για το τελευταίο "κατόρθωμα" του πορφυρογέννητου δήμαρχου. Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι όλο αυτό το φιάσκο στο λεγόμενο “σχέδιο του Μεγάλου Περιπάτου”, στοίχισε τους δημότες Αθήνας πάνω από 1.000.000 ευρώ και στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας υπερψηφίστηκε απ' όλες τις παρατάξεις εκτός του ΚΚΕ και του Καραμπελιά.

Το σημειώνουμε αυτό για τον εξής απλό λόγο. Να πούμε ότι προσπερνάμε ότι κανείς απ' τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν αυτή την απόφαση δεν σκέφτηκε να κάνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και να διαπιστώσει ποιες είναι οι πραγματικές τιμές στην αγορά των υλικών που προμηθεύτηκε σε υπέρογκο κόστος ο δήμος Αθήνας γι' αυτό το "μεγαλεπήβολο" σχέδιο του Μπακογιάννη.

Αλλά ρε γμτ, χρειάζεται να διαθέτει κανείς ιδιαίτερες γνώσεις για να αντιληφθεί ότι οποιοδήποτε φυτό τοποθετήσεις μέσα σε λαμαρινένια κατασκευή, ειδικά το καλοκαίρι, μέσα σε ελάχιστες ώρες, θα υπερθερμανθεί και θα "καεί".

Τώρα αν αυτό δεν οφείλεται σε άγνοια αλλά είναι μια συνειδητή επιλογή γιατί να νεοδημοκτρατικά γατόνια δουλεύουν "με ορίζοντα για ρεμούλα 4ετίας" όπως εκτιμάει χρήστης του  ywitter .... τι να πούμε....
Φαίνεται μια λογική εξήγηση κι αυτό ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger