Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Φρίκη Νοσηλεύτρια έπεσε θύμα βιασμού ενώ περίμενε το λεωφορείο στα χέρια ενός ΛΑΘΡΟ μετανάστη από τη Σενεγάλη

Ιταλία: Μετανάστης από τη Σενεγάλη βίασε νοσηλεύτρια - Bizznews.grΤην απόλυτη φρίκη βίωσε μία 48χρονη νοσηλεύτρια στην Ιταλία η οποία έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου, σύμφωνα με τη Daily Mail. Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στη Νάπολη.

Η 48χρονη μίλησε στην La Reppublica για τη φρίκη που έζησε επί 45 λεπτά στα χέρια ενός μετανάστη από τη Σενεγάλη ενώ περίμενε το λεωφορείο μετά τη λήξη της βάρδιάς της σε νοσοκομείο με ασθενείς που νοσούν από κορονοϊό.
"Μου έλεγε συνέχεια 'άσε με να κάνω ό,τι θέλω διαφορετικά θα σε σκοτώσω. Μείνε ακίνητη και μην ουρλιάζεις'. Είχε το διπλό μέγεθος από μένα. Εξοργίστηκε γιατί το τζιν που φορούσα ήταν στενό και δεν μπορούσε να το βγάλει. Έβαζε τα χέρια του παντού και θύμωνε γιατί προσπαθούσα να προστατευτώ", ανέφερε η 48χρονη λέγοντας ότι αρχικά νόμιζε πως της επιτέθηκε για να της κλέψει την τσάντα και πως όταν κατάλαβε τις αρρωστημένες ορέξεις του έκανε τα πάντα για να τον σταματήσει λέγοντας του μεταξύ άλλων πως είναι έγκυος.
Η φρίκη για την νοσηλεύτρια έλαβε τέλος όταν έφτασε το λεωφορείο το οποίο περίμενε με τον οδηγό του να βλέπει όσα συμβαίνουν και να βάζει τις φωνές.
Όπως λέει η 48χρονη ο βιασμός που υπέστη έχει σοκάρει την οικογένεια της και πως ο σύζυγό της αισθάνεται ένοχος που δεν κατάφερε να την προστατεύσει. "Δεν ξέρω τι πονάει πιο πολύ, το σώμα ή η ψυχή μου. Θα προσπαθήσω σκληρά να επιστρέψω στην καθημερινότητα", πρόσθεσε η νοσηλεύτρια.
Στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι ο δράστης συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger