Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Η ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε χθες (Τετάρτη 14/5/2020) συναδέλφισσα- εργαζόμενη στον Δήμο Σκοπέλου στο χώρο δουλειάς της από τον εν διαστάσει σύζυγό της.


 ΔΑΣ-ΟΤΑ κατά... πάντων: Κάνουμε στην άκρη ξεπουλημένες ...
Τέτοιες συμπεριφορές και ενέργειες  αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγήν για όλη την κοινωνία, την περίοδο μάλιστα που διανύουμε, όπου τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας κατά των γυναικών έχουν αυξηθεί ραγδαία.

Πολύ περισσότερο δεν πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για τη νέα γενιά, την ώρα που διεξάγεται και η δίκη για την αποτρόπαιη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.
Αυτού του είδους οι απαράδεκτες κινήσεις ενισχύονται και τροφοδοτούνται από το κλίμα κοινωνικού αυτοματισμού που έχουν καλλιεργήσει με τις αντιλαϊκές πολιτικές τους έντεχνα όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις στοχοποιώντας τους δημοτικούς υπαλλήλους και απαξιώνοντας τις υπηρεσίες, με αποτέλεσμα ο κλάδος μας να μετράει και απώλειες συναδέλφων από επιθέσεις πολιτών.
Καλούμε το προεδρείο του Συλλόγου, όλους τους συναδέλφους, τους Συλλόγους Γυναικών να καταδικάσουν το γεγονός και να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στη συναδέλφισσα.
Καλούμε επίσης τη Δημοτική Αρχή Σκοπέλου να λάβει όλα τα μέτρα και να προβεί σε όλες τις ενέργειες  που απαιτούνται για την προστασία της συναδέλφισσας και όλων των εργαζομένων καταγγέλλοντας και δημόσια την επίθεση σε βάρος της στο χώρο εργασίας της

                                                                                                        Βόλος,15/05/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger