Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Μπάι – μπάι Πάκη!


Γράφει ο mitsos175

Ευτυχώς για τους νεοδημοκράτες, υπάρχουν πρόχειρες περικεφαλαίες από τα Συλλαλητήρια. Ο Μητσοτάκης είπε το όνομα της γλάστρας του Προεδρικού. Μάλλον όμως πέταξε τη γλάστρα στα κεφάλια των δεξιών.

Ο Βαγγέλης τώρα είναι τάβλα... Το ίδιο κι ο Αντώνης ο Σαμαράς, που μάλλον όμως το περίμενε. Είχαμε πει πως προτιμούσε ο Κούλης να προτείνει τον Αλέξη για Πρόεδρο παρά τον “αλήτη” και τον “προδότη” που πείραξε το μπαμπά του.

Επίσης έμειναν με τη όρεξη ΑβραμόπουλοςΚαραμανλήςΔαμανάκη, κι ένα σωρό άλλοι κηφήνες. Άντε τώρα να τρέχει ο Μαρινάκης να κάνει νέα γκάλοπ.

“Συμφωνείτε πως είναι καταλληλότερη η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου”; Αυτή που στα προηγούμενα γκάλοπ απουσίαζε εντελώς! Που έλεγαν πως ο κόσμος ήθελε Παυλόπουλο, (άντε γεια Πάκη), Καραμανλή, Σαμαρά, Μπακογιάννη, Βενιζέλο, Δαμανάκη... Τα λέω με τη σειρά που τα παρουσίαζε η μαϊμού. Τώρα θα βγουν τα νέα μαϊμουδακία, που θα χορεύουν στο ρυθμό του Μητσοτάκη.

Φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δίκιο όταν λέει πως ξεφούρνισε το όνομα σήμερα για να συζητάνε την Πρόεδρο, κι όχι την πόρτα που έφαγε στο Βερολίνο, ή γιατί έκανε το Υπουργείο της Σφαλιάρας.
Ο Μηταράκης βλέπω να τρώει της χρονιάς του από ψηφοφόρους του για το δούλεμα. Όταν σπέρνεις μίσος και φόβο, θερίζεις φασισμό.

Εμείς είμαστε Ειρηνιστές, δεν θέλουμε να πάει ο Μητσοτάκης στο Βερολίνο, αλλά στο διάολο! Μαζί τους και οι πολεμοκάπηλοι ιμπεριαλιστές όλων των αστικών συμμοριών. Να πάνε ταξίδι χωρίς επιστροφή στην Κόλαση κι οι ρατσιστές, οι ναζί, οι ακροδεξιοί εγκληματίες.

Θα πούμε γιατί την Σακελλαροπούλου. “Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου από τον Οκτώβριο του 2018 υπηρετεί στην θέση της προεδρίας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ)”.
΄Όπως πολλοί έχουν καταλάβει, ο Κούλης τη βγάζει από τη μέση, με ωραίο τρόπο, για να βάλει ένα δικό του στην κρισιμότατη θέση του Προέδρου του ΣΤΕ. Άλλωστε ο Μητσοτάκης το είπε ο ίδιος: Ο Πρόεδρος δεν έχει κανένα ουσιαστικό ρόλο!

Επιπρόσθετοι λόγοι είναι πως δεν μπορούσε να βάλει άλλον!
Αν έβαζε από το ΚΙΝΑΛ, θα του έφευγαν οι δεξιοί. Ένα έμφραγμα το έπαθαν, η Καλλιόπη η θεούσα ακόμα να συνέλθει, αλλά η προηγούμενη πλύση εγκεφάλου με δήθεν φαβορί το Βενιζέλο ή το Σημίτη, διευκολύνει την κατάποση του κουτόχορτου.

Από νεοδημοκράτη ποιον να βάλει; Τον Αβραμόπουλο; Να πάει πχ ταξίδι τις ΗΠΑ και να τον συλλάβουν; Ή μήπως τον Καραμανλή; Αυτός δεν σηκώνεται από το ψητοπωλείο!
Βέβαια ο κύριος λόγος είναι πως θέλει να κάνει το κράτος δικό του, προσωπικό του φέουδο και με αυτό τον τρόπο θα βάλει το δικό του απάνθρωπο στην θέση του Προέδρου του ΣΤΕ.
Όπως και να 'χει, πολλοί στη γαλάζια στάνη είναι τσαντισμένοι.

Ο Πρώην είναι έξαλλος. Ο Πάκης ο Τζεντάι είναι έτοιμος να πάρει το φωτόσπαθο και κόψει τον Κούλη φέτες! Μην τον βλέπεις έτσι. Είναι μουλωχτός. Άμα θυμώσει...
Ο Καραμάν Αλί κόντεψε να πνιγεί! Από τη στεναχώρια του έφαγε δυο στάνες παραπάνω από ότι συνήθως.

Αλλά εκείνος που στάζει δηλητήριο, είναι ο Αντώνης. Έπρεπε να δείτε το βλέμμα του σαν άκουγε το όνομα της Προέδρου! Αυτό που είχε, όταν ο μπαμπάς του Κούλη τον είχε πετάξει με τις κλωτσιές από το το Υπουργείο Εξωτερικών. “Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος”

Αλλά και στο ΚΙΝΑΛ κλαίνε με μαύρο δάκρυ. Ο Μπενίτο είχε πάει, τον έπαιρναν οι κάμερες, είχε μια ελπίδα πως από μαφιόζικη συναδελφική αλληλεγγύη ο Μητσοτάκης θα τον πρότεινε τουλάχιστο για γλάστρα. Ούτε για λίπασμα! Άμα ήθελε μπλεγμένους σε σκάνδαλα, έβαζε από ΝΔ.

“Είναι δηλαδή καλή η νέα Πρόεδρος”; - Ακολουθεί την ίδια ακριβώς πολιτική με τους άλλους. Αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Όμως είναι τυχερή. Βρέθηκε στην κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή.
Όσο για το πόσο δύσκολα αισθάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως διαδίδουν τα γαλάζια τρολλάκια, για να χωνέψουν τα γίδια το κουτόχορτο, ας διαβάσουν τα σχόλια του κόσμου να δουν ποιος αντιδρά.

“Μα καλά, ένα νεοδημοκράτη δεν βρήκε;” Αναρωτήθηκε η Καλλιόπη πριν πέσει ξερή.
Όχι καρδιά μου, όπως φαίνεται δεν βρήκε. Είναι γνωστοί. Τους ψάχνει όλους το FBI...

Μπάι – μπάι Πάκη! Πάει η Προεδρία πάει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger