Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019

Hellenic Seaplanes -Οι χωροθετήσεις υδατοδρομίων συνεχίζονται. επόμενος σταθμός Τήνος σύντομα και στην Σκόπελο !

“Hellenic Seaplanes: Οι χωροθετήσεις υδατοδρομίων συνεχίζονται…επόμενος σταθμός Τήνος Η Τρίτη 19 Οκτωβρίου ήταν μια σημαντική ημέρα για την Τήνο καθώς επισφραγίστηκε η συμφωνία σχετικά με τη χωροθέτηση και αδειοδότηση του υδατοδρομίου του νησιού με κοινό στόχο να είναι έτοιμο προς

Ελληνας πλοίαρχος έχασε τη ζωή του από φωτιά σε φορτηγό πλοίο

Ελληνας πλοίαρχος έχασε τη ζωή του από φωτιά σε φορτηγό πλοίο

Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο υπό ελληνική σημαία φορτηγό πλοίο «ORE SUDBURY», στο αγκυροβόλιο «GUAIBA» της Βραζιλίας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 40χρονος Έλληνας πλοίαρχος.

Ερώτηση του Αλ. Μεϊκόπουλου για την έλλειψη προσωπικού και κτιριακά προβλήματα του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό Υγείας
ΘΕΜΑ: «Έλλειψη προσωπικού και κτιριακά προβλήματα του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου»
Το νησί της Σκοπέλου είναι το δεύτερο σε σειρά νησί που ανήκει στο σύμπλεγμα των Βορείων Σποράδων του Νομού Μαγνησίας με μόνιμο πληθυσμό 4.960 κατοίκους (απογραφή του 2011), ο οποίος παρουσιάζει σημαντική αύξηση κατά την τουριστική περίοδο (30.000 άτομα μέτρηση 2007).
Η μόνη δημόσια δομή υγείας του νησιού είναι το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου (Κ.Υ.) το οποίο καλύπτει τις υγειονομικές ανάγκες τόσο του μόνιμου πληθυσμού του νησιού όσο και των χιλιάδων επισκεπτών κατά τη θερινή περίοδο, ενώ ταυτόχρονα στην διοικητική του αρμοδιότητα ανήκει και το νησί της Αλοννήσου που διαθέτει μόνο Περιφερειακό Ιατρείο.

Η αθλιότητα και η προκλητικότητα στου Συριζαίου βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα


Είναι τόσο θλιβερό το κατάντημα κάποιων πολιτικάντηδων, που όσο και να καταλαβαίνεις ότι μπορεί να θυσιάσουν την φερεγγυότητα και αξιοπρέπεια για να αποκτήσουν κάποιο κυβερνητικό θώκο, δεν μπορείς να αντιληφθείς την σκοπιμότητα κάποιων άθλιων δηλώσεων τους.

Και το πιο ελεεινό είναι, ότι όταν υπάρχει καταιγισμός αρνητικών αντιδράσεων, για τις τοποθετήσεις τους, αντί να ζητήσουμε, μια συγνώμη, να μιλήσουν για λεκτικό ατόπημα ή τέλος πάντων να ψελλίσουν κάποιες εκφράσεις προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, προκαλούν κατάγματα στην νοημοσύνη μας, με τις ηλίθιες δικαιολογίες τους.

Ο λόγος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι για τον βουλευτή του Σύριζα Θόδωρο Δρίτσα και τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή. Προσπαθώντας να εξωραΐσει την κατάσταση που επικρατούσε στο κολαστήριο της Μόριας, χρησιμοποίησε το απίστευτο "επιχείρημα", ότι επί Συριζέικης διακυβέρνησης εκεί γίνονταν μια φορά το εξάμηνο βιασμοί μικρών παιδιών.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου