Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥΤην εβδομάδα που διανύσαμε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, ταξίδεψε στην Αθήνα για να παραστεί σε προγραμματισμένες συναντήσεις.
Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου επισκέφτηκε την Πρόεδρο του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου και τον Γενικό Γραμματέα Τουρισμού Κωνσταντίνο Λούλη στους οποίους υπέβαλλε το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Σκοπέλου, με σκοπό την χρηματοδότηση των υποβληθέντων προτάσεων.

«Εισβολή» ψαριών από την

eisboli-psariwn-apo-tin-eruthra-thallasa---etoimazontai-odigies_1.w_lΣτην καταγραφή της «εισβολής» ξενικών ψαριών που προέρχονται από την Ερυθρά θάλασσα και τα οποία έχουν κάνει την εμφάνιση τους στη θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου και ειδικά στο βόρειο τμήμα του, προχωρούν οι επιστήμονες στη χώρα μας ώστε να μελετήσουν τα είδη, να ερευνήσουν το οικοσύστημα, αλλά και να ενημερώσουν τους πολίτες ποια από αυτά τα είδη είναι τοξικά και επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Όλη η Ελλάδα στέλνει τον μικρό Ραφαήλ στη Βοστώνη: 600.640€ χθες – 773.025€ σήμερα


https://www.ispeech.org/text.to.speech
Έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής : 773.025€
Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ Γλωσσιώτης, Μέλος του Σωματείου μας, χρειάζεται τη βοήθειά σας προκειμένου να μεταβεί στην Αμερική για να του χορηγηθεί το γονιδιακό φάρμακο ZOLGENSMA! Αξίζει να τον γνωρίσετε στη σελίδα του Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ

Ιταλοί ψάρευαν παράνομα με χρήση χημικών ουσιών – Συνελήφθησαν από λιμενικούς της Σκοπέλου – «Οργωναν» κυριολεκτικά τη θάλασσα


πριν 30 χρόνια ...»
13 Οκτωβρίου 1989

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου