Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Τροποποιημένο Δρομολόγιο του Πρωτέα για την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2018 λόγω σημερινών δυσμενών καιρικών συνθηκών και μη εκτέλεσης του προγραμματισμένου δρομολογίου της 15ης Ιανουαρίου

 .
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

«Πατριωτισμός»


«Πραγματικός πατριωτισμός, που ιστορικά χαρακτήριζε την Αριστερά» είναι σύμφωνα με την «Αυγή» της Κυριακής η υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών. Σημειώνει μάλιστα με στόμφο ότι ο «πατριωτισμός» αυτός είναι που «υπηρετεί τη φιλία των λαών, την ειρήνη και τη συνεργασία». Να λοιπόν που το ξέπλυμα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, η προώθηση των ιμπεριαλιστικών σχεδίων στα Βαλκάνια και η προσπάθεια αναβάθμισης της ελληνικής αστικής τάξης στην περιοχή, όσα δηλαδή υπηρετεί και εκφράζει η συμφωνία των Πρεσπών, βαφτίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ «πατριωτικό καθήκον», σε αντιπαράθεση μάλιστα με τον εθνικισμό της ΝΔ και άλλων δυνάμεων, που διαφωνούν με πλευρές της συμφωνίας, όχι όμως και με το ευρωατλαντικό της διακύβευμα. Διαφημίζουν ξεδιάντροπα την «αριστερά» που στηρίζει ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πρωτοστατεί σε βρώμικα σχέδια. Αποθεώνουν τον «πατριωτισμό» της συστράτευσης του λαού στους «εθνικούς στόχους» της αστικής τάξης, που προμηνύουν μόνο κινδύνους και νέες περιπέτειες. Οσοι αισθάνονται πραγματικά αριστεροί, όσοι δεν ξεχνούν τις συνέπειες από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στα Βαλκάνια, όσοι διαδήλωναν και τότε ενάντια στα δολοφονικά σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και σήμερα βλέπουν ότι το φιτίλι παραμένει αναμμένο στη γειτονιά μας, πρέπει να καταδικάσουν τον βρώμικο ρόλο της κυβέρνησης, που ως «προτιμώμενος εταίρος» των ΑμερικανοΝΑΤΟικών προωθεί τους σχεδιασμούς τους στην περιοχή, μεταξύ άλλων και με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Κάλπικος «προοδευτισμός»

Αποτέλεσμα εικόνας για Κάλπικος «προοδευτισμός»
Το κάλπικο περιεχόμενο του «προοδευτισμού», που από χτες επιχειρούν να προσδώσουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο προσυμφωνημένο τους «διαζύγιο» με τον επί τέσσερα χρόνια ακροδεξιό τους εταίρο, αποτυπώθηκε στην εκδήλωση που οργανώθηκε από «παλιές καραβάνες» του ΠΑΣΟΚ και ομιλητή τον Αλ. Τσίπρα, το βράδυ της Κυριακής, με θέμα τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σκόπελος: Κατολίσθηση εξαφάνισε μια ολόκληρη πλαγιά - «Στον αέρα» εκκλησάκι και σπίτια


Η περιοχή «Κάστρο» από την Παναγίτσα του Πύργου μέχρι τον Μύλο κινδυνεύει να βρεθεί
στη θάλασσα μετά την πρόσφατη κατολίσθηση.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου