Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Τα Θεοφάνεια γιορτάστηκαν με λαμπρότητα στην Σκόπελο , παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο νησί

φώτο από τον
Virgilios Tsioulli

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια στην Γλώσσα στο Λουτράκι


ΣΚΟΠΕΛΟΣ Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια στο Νέο Κλήμα


Ο στρατηγός καλεί τους υποτακτικούς του, για την ολοκλήρωση του εγκλήματος! Βαρθολομαίος: «Σας καλώ να αναγνωρίσετε την Ορθόδοξη Ουκρανική Εκκλησία ως Αυτοκέφαλη»

Η επιστολή του Οικουμενικού Πατριάρχη προς τους Πατριάρχες και Αρχιεπισκόπους των αυτοκέφαλων Ορθοδόξων Εκκλησιών – Όχι από τον Πολωνίας, επιφυλάξεις από τον Αντιοχείας

Αντωνιάδου Μαρία
«Η ολοκλήρωση όλων των ενεργειών αναμένεται στις 6 Ιανουαρίου ημέρα των Θεοφανίων κατά την οποία επιθυμούμε να παραδώσουμε τον Τόμο της Αυτοκεφαλίας και θα συλλειτουργήσουμε με τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας» δηλώνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος με επιστολή του που έφτασε στους Πατριάρχες και τους Αρχιεπισκόπους των αυτοκέφαλων Ορθοδόξων Εκκλησιών στις αρχές του έτους.

Προστατέψτε τα οικόσιτα αλλά και τα αδέσποτα ζώα από το κρύο


ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΡΥΟ
Σε μεγάλο μέρος της χώρας ήδη επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σε αρκετές περιοχές υπάρχει πάγος και χιόνι. Για αυτό θα πρέπει να διατηρείτε τα κατοικίδια ζώα σας ασφαλή και ζεστά και να βοηθήσετε αδέσποτα ζώα αν χρειαστεί.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ - «ΚΟΚΚΙΝΑ» ΔΑΝΕΙΑ Θηλιές μαζικών πλειστηριασμών στο λαό για «ζεστό» χρήμα στους επιχειρηματικούς ομίλους


Με «πρελούδιο» την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με την προσωρινή δίμηνη παράταση στο όποιο καθεστώς δικαστικής προστασίας έχει απομείνει για την πρώτη κατοικία της λαϊκής οικογένειας έως ότου ετοιμαστεί ο νέος, ακόμα πιο «στενός κορσές» για τα λαϊκά στρώματα, ξεκινά για φέτος ο νέος κύκλος επίθεσης κυβέρνησης και εγχώριων τραπεζικών ομίλων, με στόχο τη ραγδαία μείωση της μάζας με τα «κόκκινα» δάνεια.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αναλαμβάνει και εδώ να διεκπεραιώσει τη «βρώμικη δουλειά» σε ό,τι αφορά την απαλλαγή των τραπεζών από τα «βαρίδια» των «κόκκινων» δανείων, προκειμένου να τονωθούν οι ροές χρηματοδότησης στις «βιώσιμες» επιχειρήσεις και τους ομίλους, ανοίγοντας το δρόμο σε ακόμα μαζικότερους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, αίροντας τα όποια «εμπόδια» είχαν απομείνει, όσο και δίνοντας τα «εργαλεία» σε τράπεζες και funds για να κλιμακώσουν τους εκβιασμούς στο λαό.

"Χορηγός" του Κασιδιάρη, υποψήφιου δημάρχου της Χ.Α., η επίσημη θρησκεία;


Εδώ η ηγεσία του παπαδαριού πρέπει να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση. Ανέλαβε «χορηγός» του Κασιδιάρη, στην προεκλογική εκστρατεία του ναζιστικού στελέχους, σαν υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας στις προσεχής δημοτικές εκλογές;

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την είδηση που κυκλοφορεί –μαζί με σχετικό βίντεο- σε ακροδεξιές ιστοσελίδες και μας γράφει ότι: «Σε συνεργασία με τις δομές της Εκκλησίας για την στήριξη των φτωχών συμπολιτών μας, ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Ελληνική Αυγή οργάνωσαν ένα συσσίτιο για ηλικιωμένους και αναξιοπαθούντες Έλληνες»!!!.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου