Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Στην Λάρισα η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη Συνέχεια της καμπάνιας ενημέρωσης για το Νομοσχέδιο Ισότητας των Φύλων.
Στο πλαίσιο των ενεργειών που πρέπει να γίνουν, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες της χώρας για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου για την Ισότητα των Φύλων, που σε λίγες ημέρες εισάγεται στην Βουλή για ψήφιση, η αρμόδια Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Μ. Χρυσοβελώνη επισκέφθηκε στις 4|1 την πόλη της Λάρισας.

ΠΟΕΔΗΝ: Δεν υπάρχει θέρμανση στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου – Τρέμουν από το κρύο ασθενείς και προσωπικό σε πολλά νοσοκομεία

Σκόπελος: Έδωσε πλαστό χαρτονόμισμα σε τράπεζα

Ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 € παρέδωσε σήμερα σε τραπεζικό υποκατάστημα της Σκοπέλου ένας 60χρονος άνδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας χωρίς να το γνωρίζει, παρέδωσε στο τραπεζικό υποκατάστημα της Εθνικής στη Σκόπελο, ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ.
Ο άνδρας δε συνελήφθη, καθώς η πράξη του δεν έγινε με σκοπιμότητα, ενώ το χαρτονόμισμα κατασχέθηκε και θα σταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Κανονικά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια

Κανονικά εκτελούνται σήμερα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι του Βόλου για τις Β. Σποράδες και αντίστροφα σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, καθώς οι άνεμοι είναι χαμηλής εντάσεως.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου