Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Δεξιοί, τι ακριβώς πίνετε; Ληγμένο κουτόχορτο με μια δόση άσπρης σκόνης από τα αμπάρια του Noor 1;


Γράφει ο mitsos175

“Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα νοικοκύρη
μετρώ τις πτώσεις απ' τα σύννεφα μετρώ
που όταν δέρνανε τον άπλυτο μπατίρη
τους χειροκρόταγε με πάθος δυνατό”

Από το twitter. Συγχαρητήρια στο συνθέτη.

“Από τα όσα είπε ο Ινδαρές είναι ξεκάθαρο ότι ανήκει πολιτικά στην δεξιά. Κι ότι μετείχε κι αυτός στην αντιαναρχική προπαγάνδα. Τώρα πήρε ένα πικρό μάθημα από τους δικούς του. Δεν θα χαιρεκακίσουμε και θα σταθούμε στο πλευρό του”.

Χμ. Σίγουρα είμαστε με το μέρος του αδικημένου, όποιος κι αν είναι αυτός. Είναι η μεγάλη μας διαφορά από τους υποκριτές νεοδημοκράτες, που κλαίνε, ανάλογα με αν χτυπήσουν οι δικοί τους ή οι άλλοι.

Ας πούμε λοιπόν πως ήταν κάποιος άγνωστος, που ψήφισε ΝΔ κι έφαγε ξύλο από τα γαλάζια ΜΑΤ. Αυτό άλλωστε ψήφισε: Την κατάργηση του ασύλου, την αστυνομοκρατία, τη βία και τη δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα.

Σε καμία περίπτωση, όσο μεγάλος κι αν είναι ο πειρασμός, δεν θα πούμε “καλά σε έκαναν τα ήθελες και τα έπαθες”. Αυτό θα το πουν οι ομοϊδεάτες του!
Μην ξεχνάμε, εκτός από το ξύλο στην οικογένεια των δεξιών, υπάρχει μια πλαστική σφαίρα που έριξαν σε γυναίκα, οι ένστολοι φονιάδες.

Οπότε ο σκηνοθέτης, που οι μπάτσοι τον έδεσαν και τον έδειραν μαζί με τους γιους του, θα πρέπει να είναι χαρούμενος! Όσο αυτοί στη δήθεν δημοσκόπηση που κατά 54% θέλουν να τους γδύνουν και να τους δέρνουν. Τόσο πολλούς βιτσιόζους δεν ήξερα πως έχουμε.

Διαβάστε τι λένε οι δεξιοί για τον ομοϊδεάτη τους, καθώς τα γαλάζια τρολ βγήκαν αμέσως να πιάσουν δουλειά, να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα της ΝΔ:
“Φοβερή σύμπτωση, πατρικό των καταληψιών ήταν μεσοτοιχία με το πατρικό τους”...
- Διαβολική, αφού οι συλληφθέντες και ξυλοκοπημένοι είναι δεξιοί. Κι όποιοι τα έγραψαν αυτά τα ψέματα είναι βλάκες με περικεφαλαίες!

“Η μόνη βία που αναγνωρίζω είναι αυτή που έχουν υποστεί οι αστυνομικοί... Σταματήστε πια την υπεράσπιση των αναρχικών και των εγκληματιών!”
- Δηλαδή μπάτσοι ρίξτε κι άλλες στο δεξιό. Όσο και να τον δείρετε, δεν υπάρχει βία! Να υποθέσω πως δεν έχουν ακούσει για τις δεκάδες δολοφονίες των μπάτσων που πολλά απ' τα θύματά τους ήταν παιδιά, όπως ο Αλέξης Γρηγορόπουλος, ο Μιχάλης Καλτεζάς, ο Μανώλης Κανδανολέων, ο Δημήτρης Κίκερης και πάρα πολλοί άλλοι που συναντήθηκαν με δολοφονικές ζαρντινιέρες και αδέσποτες εξοστρακισμένες σφαίρες.

“Μια φωτογραφία με ένα κολάρο δεν προκύπτει (ότι ασκήθηκε βια). Υπήρχαν 3 εισαγγελείς παρόντες. Εγώ αν βάλω κολάρο θα με πείτε θύμα βίας. Δεν βλέπω μελανιές δεν είμαι γιατρός”. (Μίλτος Χρυσομάλλης, κηφήνας ΝΔ)
Κι εγώ δεν βλέπω το μυαλό σου, άρα δεν έχεις.

Υπάρχουν βέβαια μάρτυρες, video, ιατρικές εξετάσεις, που επιβεβαιώνουν πως έπεσε πολύ ξύλο. Πως οι συλληφθέντες βασανίστηκαν. Αλλά τώρα τα μάτια μας θα πιστέψουμε, ή τους μπάτσους και τους “δημοσιογράφους” και τα κομματόσκυλα, που πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα;

“Κάτι θα έκαναν” λένε πολλά γαλάζια τρολ. “Τι δουλειά είχαν πρωί πρωί σπίτι τους;”!!!
- Αυτό ακριβώς έκαναν! Δεν πήγαν στη δουλειά τους, να αφήσουν ανοικτές τις πόρτες, ώστε να μπουκάρουν ελεύθερα οι μπάτσοι! Τους έπιασαν, γιατί εμπόδισαν την αστυνομία, στο να μπει στο σπίτι τους. Διότι πως ψηφίζεις, βρε υποκριτή, αυτόν που καταργεί το άσυλο και μετά ζητάς ένταλμα; Ε; Κρυφοκομμούνι!

Δεξιοί, τι ακριβώς πίνετε; ληγμένο κουτόχορτο με μια δόση άσπρης σκόνης από τα αμπάρια του Noor 1; Δημιουργεί παραισθήσεις όμως και καίει εγκεφαλικά κύτταρα...

Στην αρχή έλεγαν πως “έκαναν κατάληψη με τη μανούλα τους”. Μετά όταν έμαθαν πως δεν είναι Αναρχικοί είπαν “έλα μωρέ, δεν έπεσε ξύλο”.
Τώρα λένε “σιγά τα όπλα”Αφού δεν είναι επικίνδυνα αυτά τα όπλα με τις πλαστικές σφαίρες, ας τα πάρουν οι νεοδημοκράτες, κι ας βαρέσουν μ' αυτά το κεφάλι τους μπας και πάρει μπρος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger