Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Άρχισε χθες η προανάρτηση για το Κτηματολόγιο

Αποτέλεσμα εικόνας για Κτηματολόγιο
Άρχισε χθες η προανάρτηση στην ιστοσελίδα του Κτηματολογίου των κτηματολογικών στοιχείων που αφορούν στη Δημοτική Ενότητα Βόλου, με βάση τις δηλώσεις δηλαδή που είχαν συλλεχθεί το 2008. Σχετική ενημέρωση έγινε χθες ηλεκτρονικά σε χιλιάδες Βολιώτες, που έλαβαν μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα αναφέρονται τα εξής: «Αγαπητέ/η κύριε/α, σας ενημερώνουμε ότι από 04/12/2019 έως 04/02/2020 θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr η ηλεκτρονική Προανάρτηση της κτηματολογικής βάσης για τη Δημοτική Ενότητα Βόλου του Δήμου Βόλου, που περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των δηλώσεων που υποβλήθηκαν και των πληροφοριών που συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της κτηματογράφησης.
Με χρήση των κωδικών taxisnet μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία των δικαιωμάτων που σας αφορούν και των αντίστοιχων ακινήτων και να επαληθεύσετε την ορθότητά τους. Εφόσον συμφωνείτε με τα στοιχεία αυτά, δεν χρειάζεται να προβείτε σε άλλη ενέργεια.
Εφόσον δεν συμφωνείτε με κάποια από τα στοιχεία αυτά, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση επανεξέτασης στοιχείων μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, είτε στο Γραφείο Κτηματογράφησης Βόλου, Δημοκρατίας και Αϊδινίου 14, Τ.Κ. 38446, Νέα Ιωνία Βόλου, είτε αποστέλλοντας την αίτηση επανεξέτασης στοιχείων με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση kt4volos@gmail.com.
Μετά την ολοκλήρωση της Προανάρτησης, την εξέταση των αιτήσεων επανεξέτασης στοιχείων που θα υποβληθούν και την αναμόρφωση των κτηματολογικών πινάκων, θα ακολουθήσει η διαδικασία της Ανάρτησης.
Η συμμετοχή σας στη διαδικασία της Προανάρτησης είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με αυτήν εξασφαλίζετε ότι τα δικαιώματα που δηλώσατε θα καταγραφούν σωστά στο Κτηματολόγιο και θα αποφύγετε άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2421063631 και στην ιστοσελίδα http://www.ktimatologio-volou.gr.
Συχνές ερωτήσεις: http://www.ktimatologio-volou.gr/erotimata.aspx?erot=19.
Δ/ση γραφείου κτηματογράφησης: Δημοκρατίας και Αϊδινίου 14, Τ.Κ. 38446, Νέα Ιωνία Βόλου. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-16.30 και κάθε Τετάρτη 8.30-20.30».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger